Last news in Fakti

19 Септември, 2023 09:47 14 529 7

Отпадналата от "Игри на волята" 5 Радосвета разкри истината за условията на Дивата река

  • радосвета симеонова-
  • игри на волята-
  • дивата река

"Не си мислете, че ще спите на хотел. Ще гърми, ще ви вали и ще ви лазят насекоми.", каза участничката в екстремното риалити

Учителката по английски език от Добрич Радосвета Симеонова е третият участник, който си тръгва от Арената на екстремното риалити. Специално за "На кафе“ тя разказва за суровите условия на Дивата река и с какви чувства си тръгва от "Игри на волята“.

"Фен съм на формата още от първия сезон и много исках да участвам в него. Постигнах целта си да вляза и излизам със смесени чувства. За мен имаше и хубави моменти, и лоши такива. По-скоро съм с положителни емоции от цялото преживяване“, разкрива пред NOVA напусналата участничка.

Радосвета влезе с голяма заявка за участие на финал, а очакванията към нея бяха много големи - като към шампион. Многократната републиканска шампионка по спортно ходене и маратонец се представя изключително добре на кастингите. Тя признава, че въпреки че не е активен спортист, продължава много да тренира и все още се стреми да постига целите си, като се бори докрай.

"Не смятам, че съм се провалила като излизам от "Игри на волята“, но не ми хареса концепцията на разделението на мъже и жени", споделя Радосвета.

За суровата действителност на Дивата река

"Гледайки предаването по телевизията, сме си коментирали, че е невъзможно участниците да са без храна и лична хигиена. За мен това се оказа неприемливо. Не оставам с лоши чувства към никого от участниците и мога да си говоря с всички по всякакви теми“, признава за сблъсъка с реалността си Радосвета.

Съветът ѝ към бъдещите участници в "Игри на волята“:

"Не си мислете, че ще спите на хотел. Ще гърми, ще ви вали и ще ви лазят насекоми. Съветът ми е да се нахраните добре преди да влезете в предаването“, каза още Радосвета.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    20 1 Отговор
    Тва да не е голи и уплашени? Кажи как тайно ядете кюфтета.
  • 2 Бай Иван

    20 0 Отговор
    Едно предаване щом се снима на запис няма как да не покрива неща..Очевидно е че играта не е 3 месеца , игрите са по няколко на ден , от игра до игра за територия не е цяла седмица.. Защо не ни показвате от къде си набавяте вода като сте на реката ?!. Къде ходите до тоалетна .Камерата се включва и хоп айде всички ставате изведнъж.. Даже тоя сезон изгубените дадоха как Радев си легна до русата ,а на сутринта не бяха в същия ред като уж станаха всички ...
  • 3 Перниканец

    26 0 Отговор
    Oт момиче което е участвало знам, че са получавали по 1 банан и 1 шоколад на ден. Не ми казвайте, че вярвате на някой, който не е ял цяла седмица да се бори така в игрите. Захарта ще ти падне и ще ти причернее пред очите само един ден без храна. Тая нищо не е разкрила, но и ние не сме толкова тъпи
  • 4 ами,

    15 0 Отговор
    Радосвета си е мислела,че /Игрите/са спортното и ходене,да ама не.През малкото време което беше там /и слава богу че беше за малко/се показа неориентирана и се държеше като муха без глава.Дала е фалшиви заявки на кастингите и е заела мястото на някой много по-адекватен.
  • 5 Анонимен

    2 1 Отговор
    Всички са силни в началото когато се представят и са надъхани да спечелят,но уви след няколко дни престой и сблъскване с реалността виждаме нещата колко са различни и действията показват обратното на казаното във визитката на участниците.
    Тази година жените показаха колко повече са мъже и мъжете колко повече са жени.
    Определено външния вид на участниците показва,че без поддръжка на лична хигиена и елементарни козметични процедури за две седмици престой в среда различна от цивилизацията буди съмнение,че са изолирани и живеят напълно лишени от удобствата в реалният им живот преди участието им в игрите.
    Аз сам се подстригвам нула номера всяка седмица в петък и ако не се обръсна всеки ден брадата ми също става голяма.
    Вярно е,че всеки е различен,но твърде добре ми изглеждат и мъже и жени за условията които уж живеят.
    Един път ходя в месеца на кола маска за гърди и подмишници.
    За без храна всеки да пробва да не яде и да кара само на вода да види какво ще стане и да съди за себе си.
    По тази тема има какво да кажа и споделя,но ще стане прекалено дълго.
    Има доста хора, които не се хранят и се казва,че след повече от двадесет дни ако не ядете и пиете вода,тялото се пренастройва и можете да живеете без храна и вода.Има видеоклипове за хора постигнали това,но и през тези дни е желателно да не правят нищо за да не хабят енергията си.
    Има един пример от преди години който ми споделиха приятели във фейсбук когато бях активен,как един мъж в продължение на много

    Коментиран от #6

  • 6 Хахаха

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Анонимен":

    Пий си хаповете или сменяй долара.
  • 7 Колев

    2 0 Отговор
    Глупаво предаване за глупави зрители.