Last news in Fakti

21 Септември, 2023 10:58 6 119 12

С връзки ли влизат участниците в "Игри на волята"?

  • игри на волята-
  • риалити-
  • шоу-
  • връзки-
  • участници

Феновете на формата забелязват колко много връзки има между бивши и настоящи участници в шоуто

Да влезеш в "Игри на волята" май не е достатъчно само да си издръжлив, силен физически, да грабнеш аудиторията, а трябва и още нещо - силен гръб - буквално и метафорично.

Връзкари ли са повечето от участниците в "Игри на волята"?

Този въпрос занимава феновете на формата, след като Иван Рълев хвърли бомбата, че се познава в реални живот с бившия си съплеменник Цветелин. Двамата се готвили с тренировките заедно за шоуто, призна още младият зъботехник. Това ни навежда на мисълта, че няма как в тренировките да не се е включил и братът на Иван, който в момента все още е в племето на "Изгонените".

По-наблюдателните в социалните мрежи веднага разкриха, че въпросният Цецо, който вече е част от "Амазонките", е засичан редовно с бивш участник в "Игрите" - Борис Налбантов, или Боби. Двамата качвали редовно сторита, което надява на мисълта, че са верни другари.

"Може би им е ударил едно рамо пред продукцията и така са влезли", коментират запалените почитатели на шоуто.



Думите им се засилват и от факта, че куп участници от предни сезони празнуват рождения ден на Рълев, който бе в понеделник. На партито, на което всички изгледаха първия епизод на седмицата, са сребърният медалист от миналия сезон Филип, както и други от участниците от 2022 година - Аспарух, Ники Чакалов.

"Няма откъде да се познават, че чак да се канят на лични празници, освен ако не са приятели от известно време", коментират в най-голямата група в социалната мрежа феновете на любимото шоу.

Денислава пък не е никак ново лице за Нова телевизия. Тя и тогавашното ѝ гадже Дани участваха във втория сезон на "Един за друг", но известно време след края на шоуто се разделиха и Дени натрупа слава като инфлуенсър в социалните мрежи.

За друг от участниците - Мартин, пък се знае, че е набутан в продукцията от бившата си половинка Емануела. Фолк дивата още през миналата година се похвали, че е уредила бившия си си за шоуто, тъй като Елвиса бил страшен фен на формата, пише "България Днес".

В същото време най-одумваният участник - Пеньо Гатевски, или просто Гатьо, е обект на редица подигравки в мрежа. Бившият военен и настоящ личен охранител се издъни яко и се наложи малката и крехка Виктория да го издърпва от водата по време на последната териториална битка, което се оказа ключово и отново заведе Амазонки на дивата река. Интернет направо прекипя след поредната излагация от имащия се за най-добър във всичко Гатьо.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    14 3 Отговор
    С партиен билет на ГЕРБ всички врати са отворени за теб.
  • 2 Ники

    11 5 Отговор
    Познават се , защото след като са одобрени за влизане във формата .. голяма част от тях се свързват с изявени участници от предните сезони .. за да се подготвят с тях и така се случва да се съберат на едно място още преди това .. Винаги може да има някой с връзки.. но това са не повече от 1-2 ма човека

    Коментиран от #8

  • 3 Елементарно, Уотсън

    11 2 Отговор
    Навързани като свински черва. Факт.
  • 4 Кую

    4 5 Отговор
    Връзки за някои само. Прецакаха много гадно Виктория. Нагласен работа.

    Коментиран от #6

  • 5 ами,

    9 2 Отговор
    Самата продукция иска от бившите участници от предишни сезони да им препоръчват потенциални участници.Това го каза Неделчо в неговия Надкаст.Сега дали ще бъдат избрани да участват и какви типажи търси продукцията е друг въпрос,та няма никаква драматук.Естествено е от спортните среди да се познават доста хора.Колкото до МартинЕлвиса то е ясно че е парашутист за да си начеше егото.Не ме впечатлява такъв изобщо още повече чалгаропоклонник.
  • 6 С.Митев

    2 3 Отговор

    До коментар #4 от "Кую":

    Прекарала се е сама като е влязла във формат които не е за нея. Най слабият играч беше в племето и логично я махнаха. Ти какво очакваше да стане? Да махнат Дунев?
  • 7 СТИГА БЕ

    1 0 Отговор
    Обратното е сигурно лъжа
  • 8 БРАВО

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "Ники":

    А вярваш ли си на това дето написал

    Коментиран от #9

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 е не бе

    1 0 Отговор
    у нас е кумошуробаджанаковщина навсякъде защо телевизията да разваля нещата зад всеки един човек седи друг негов човек трудно е сам да пробиеш споделено от първо лице
  • 11 е стига де

    0 0 Отговор
    като се започне от водещите що да правят изключене учасниците нали затова си имаме телефони...
  • 12 Иван

    0 0 Отговор
    Колкото и да са връзкар, ако нямат много над средната физическа подготовка, едва ли ще издържат на кастинга. Така че може би има побутване, но едва ли е много важно за играта от началото. Но накрая ТВто си урежда който трябва за победител. Победата на този тюфлек Алекса го доказа по най-добрия начин. Колко го бутаха него и Пандичката.