19 Ноември, 2013 06:29 5 347 2

Преобразете се за снимки с Мими

  • модел-
  • лейди мими

Хубавицата обича да се снима и позира пред обективите на фотоапаратите

Тя е невероятно отдадена на професията си. Обича да застава пред обективите на известни фотографи,  за да участва във фотосесия за някое елитно модно или мъжко списание или реклама. Всъщност тя толкова обича да позира и да се снима, е често сама си прави снимки пред огледалото  със супер модерния си телефон. Тя се казва Мишел, по-известна като Лейди Мими.

Екзотичната красавица живее в Онтарио, Канада, но във вените й тече буйна гръцка кръв, смесена с тази на непокорна арабска принцеса.

Мими работи като фризьор вече 10 години и тъй като за нея е важно да изглежда красива и неустоима, се е научила да бъде и отличен гримьор.

Това, което наистина харесва, всъщност е да бъде модел. Тя харесва играта пред обектива, различните характери и роли, в които трябва да се превъплъти – всяка снимка, всеки кадър са различни и дори биха могли да заблудят хората.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PROFESIONALISTA

    1 0 Отговор
    Има доста живец в нея, но явно има много голям диапазон на промяна на външния си вид, което говори, че не знае точно коя е и за какво се бори. Явно мераците и произлизат от принцеската кръв в нея, а гордостта и настъпателността- от гръцката. Напомня ми за нашата кака от рекламата на кремвиршите "Леки" още в началото- "Пепи, донесоха ли кремвиршите?"...
  • 2 маляка

    0 0 Отговор
    Венелина повече ме изкушава