Last news in Fakti

23 Септември, 2023 21:30 4 783 8

10 знака, че сте попаднали на истинската любов

  • връзки-
  • истинска любов-
  • знаци-
  • любов

Не криете информация един от друг

10 знака, че сте попаднали на истинската любов - 1
Снимка: Shutterstock

Има различни видове връзки. В някои има истинска любов, в други не. Любовта е една от най-приятните емоции, които можем да изпитаме. Истинската любов или безусловната любов показва своите признаци с течение на времето. Когато отмине еуфорията, похотта и минава ден след ден, появяват се редица изпитания за двама души, едва тогава може да се каже дали в тази връзка има истинска любов или само се заблуждаваме.

Вижте 10 знака на любов във взаимоотношенията.

1. Вие сте уверени в партньора и взаимоотношенията ви. Когато изпитвате истинска любов във връзката,, вие сте уверени, че тя е достатъчно силна и здрава, за да издържи на изпитанията, които може да се появят между вас и партньора ви.

2. Изпитвате щастие. Без значение колко лош е бил денят ви, ако усмивката или самото присъствие на партньора ви могат да накарат притесненията ви да изчезнат, това определено е знак, че сте в истинска любовна връзка.

3. Говорите за бъдещето. За общото ви бъдеще с любимия човек, но също така и от двете страни има действия, които са в съответствие на думите ви.

4. Не криете информация един от друг. Разбира се, че дори и човек да е обвързан има свои тайни, които никой не знае за него. Но има връзки, в които единият или двамата партньори не могат да са открити един пред друг, случва се да има често лъжа и т. н. Ако във вашата връзка истината и споделянето са приоритет, то определено в нея има любов.

5. Готови сте да правите компромиси. Те са важни за една любовна връзка и когато са от двете страни и не вредят на никого, определено са показател за силна любов.

6. Връзката ви се развива естествено. Никога не можеш да принудиш някого да те обича и да иска да бъде с теб. Ако между двама души има чисти емоции, връзката помежду им се развива плавно, без да има поставяне на условия, игрички и т. н.

7. Изпълнявате обещанията си. Обещание, дадено на любим човек, има голяма тежест и е знак за доверие и обич. Вие предавате нечие доверие, когато поемете ангажимент и след това не го изпълните.

8. Винаги става дума за „нас“. Това е един от най-красноречивите показатели за истинска любов. Вашата перспектива се променя и вие гледате на света през призмата на вашата двойка.

9. Има взаимно уважение. Закъде без него в една любовна връзка? Уважението един към друг се демонстрира всеки ден. В малките ситуации, в трудните моменти, в споровете.

10. Той/тя не е единственият източник на вашето щастие. Някои вярват, че могат да бъдат щастливи, само ако са в любовна връзка, т. е. очакват друг да ги направи щастливи. Но това е погрешно. Истинската любов ни вдъхновява да разберем, че въпреки че нашият партньор ни прави щастливи, щастието ни не зависи само от него.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 1 Отговор
    Благодаря Ви за Прекрасната Статия госпожа
    Атанасова

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Еее...

    13 3 Отговор
    Това са глупости , като от девически лексикон ! Че си намерил истинската любов се разбира , чак след 30 годишен съвместен живот !
  • 5 Когато свършат парите

    5 1 Отговор
    Любовта излиза през прозореца
  • 6 Ма, много въздухарски

    1 1 Отговор
    Тия статии, бе! То елементарно, наивно… та проверявам, викате, по списъка и ако имам 8 от 10 - женя се! Няма какво много да умувам - вие сте го “установили” с научни методи!
  • 7 Коя оот всичките любови

    0 2 Отговор
    Всеки си има и по малко
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.