Last news in Fakti

27 Септември, 2023 10:45 2 143 10

Неочаквано: Трима нови участници влязоха във "Фермата"

  • фермата-
  • нови участия-
  • оперен певец-
  • джудист-
  • цигуларка

Свежите попълнения предизвикаха шок сред "старите кучета"

Свежи попълнения неочаквано влязоха във "Фермата" и предизвикаха шок сред "старите кучета", които от около месец настървено се борят за мястото си в предаването. Новите участници са оперният певец Борис, цигуларката Линда и джудистът Павел. Тримата застъпиха на мястото на риалити героите, които отпаднаха досега.

Борис и Павел се присъединиха към червения отбор "Канатица", от който си тръгнаха фолкпевицата Неделина и писателката Цвети. Вместо с "Добър ден!", земеделецът Кенан посрещна оперния певец с подигравки и саркастични забележки.

"Не ми допада тази първичност", коментира поведението му Борис, който се е обучавал в Бари и е стипендиант на академия "Борис Христов" в Рим, а дядо му е оператор на емблематичните български филми "Козият рог", "Осъдени души" и "От нищо нещо".

View this post on Instagram

A post shared by Фермата (@fermata.btv)

Младият Павел също не беше приет радушно от "Канатица". Оказа се, че някои от участниците го познават от кастингите на "Фермата" и го смятат за труден характер. Той обаче не се притесни от хладния прием и заяви, че ще промени негативното мнение за себе си. Павел разбира от фермерство и работи в цеха за месо на своите родители. Фен е на Брус Лий и е шампион по джудо и джиу-джицу. Освен че спортува активно, свири на гайда, тъпан и китара.

Студентката по право Линда пък влезе в "Елбетица" заедно с пудела си на мястото на софтуерния инженер Моника, която ден по-рано си тръгна от риалитито и разби сърцено на ухажора си, актьора Петър. Новата участничка е учила цигулка, тренирала е академично гребане и има над 100 медала от първенства. Израснала е в семейство на силно религиозни евангелисти, но не приема крайностите на родителите си.

Дали тримата новаци ще успеят да се впишат в отборите си ще стане ясно в следващите епизоди на "Фермата", пише още dir.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 любител

    7 1 Отговор
    абе не ви ли стига че давате тая простотия по телевизията ами и отделяте место и тук. най важното за днес това е влизането на нови някакви си трима. браво. а че хората мизерстват управляващите крадът като за световно няма живото спасяващи лекарства много важно въпроса е шоуто на двамата алкохолици да се обсъжда.
  • 2 Валерко

    6 1 Отговор
    Кой го гледа изощо това предаване? Имаше една статистика отпреди 3-4 дни, че има под 5% гледаемост... Това наистина е най-тъпото реалити, което може да съществува!
  • 3 българин

    4 0 Отговор
    това предаване е по лошо даже и от противната гала и кухарите около нея

    Коментиран от #5

  • 4 Идън

    1 0 Отговор
    Дядото на Борис е бил в екипите снимащи тези филми- иначе главните оператори са Димо Коларов- Въло Радев- Георги Георгиев. Написано по този начин в статията звучи сякаш дядото е оператор на трите филма.

    Коментиран от #6

  • 5 любител

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "българин":

    за първи път съм съгласен с теб не знам дали има по голям боклук от това. хахаха

    Коментиран от #8

  • 6 любител

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Идън":

    абе все ми е едно кой снима кой играе кой прибира парите истината е че не струва нищо и то в най гледаното време.

    Коментиран от #7

  • 7 Идън

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "любител":

    Любителю, ако ти е мъчно за опасното изкушение- Кумру- Йлдъз и Енда- добре е ,че ги преместиха в по- късен час... Те бяха също ,, в най- гледаното време,, В него се надявам да започнат да излъчват стойностни филми като споменатите три.
  • 8 българин

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "любител":

    за сведение ние сме няколко с това име и сме различни особено от първия който е много кух
  • 9 Стискам палци

    1 0 Отговор
    Победа за жената с кучето.
  • 10 Лагрестин

    1 1 Отговор
    Предлагам на "Факти" и въобще на всички сайтове за новини да забранят коментарите.Ежедневно,под всяка новина,драскат всякакви безделници,мислещи че всичко знаят и разбират.