Last news in Fakti

19 Ноември, 2013 14:28 5 993 2

Известен фолк певец тормози сексуално Цеци Лудата Глава

  • цеци лудата глава-
  • фолк певец-
  • сексуален тормоз

ДиДжейят не иска да спомене кой е обожателят му, за да не навреди на кариерата му

Колоритният ДиДжей Цеци Лудата Глава е подложен на сексуален тормоз от страна на известен фолк певец. Известният ДиДжей дори обмисля да смени телефонния си номер, тъй като непрекъснато е атакуван от среднощни обаждания и смс-и от нахалния изпълнител.

„Не мога да си почина от този човек, имам чувството, че той не спи и единственото му занимание е да ми звъни и пише“, коментира той.

Оказа се, че появилите се папарашки снимки в редица медии на съпругата му – DJ Галка,  която се вози в лъскаво возило с непознат господин, са дело на „тайнствения“ ухажор на Цеци. С тази си постъпка, той целял да набеди Галка в изневяра и това да доведе до тяхната раздяла. По този начин нахалникът щял да има шанс да се добере до Лудата Глава, твърдял самият той в един от смс-те си към Цеци.

„Не знам какво си въобразява този господин. Определено е сбъркал острова. Ако не съм с Галка, да чукна на дърво, ще си потърся отново жена, а не мъж. Не искам да разкрия неговата самоличност, тъй като е един от най-популярните изпълнители и това може да му навреди, а аз не целя това. Просто искам да спре с непрекъснатите обаждания, следене и подаръци, които изпраща по куриер или оставя пред входната ми врата“, допълва Цеци Лудата Глава.

DJ Цеци Лудата глава е сред най-колоритните лица на българската музикална сцена през последните години. Габровецът с култов псевдоним е сред най-търсените ДиДжеи от дискотеките в страната, а от известно време се изявява и като певец. Преди време той записа парче с фолк певицата Кали, който се казва “На нивата”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stone Kold

    0 0 Отговор
    азис,ерик,джордан...но по скоро е асис
  • 2 Geizer Prostak

    0 0 Отговор
    saglsen sam nqma koi dr da osven azis