Last news in Fakti

2 Октомври, 2023 16:32 9 040 26

4 женски зодии въртят мъжете на малкия си пръст

  • жени-
  • женски зодии-
  • зодии-
  • манипулирани-
  • мъже-
  • хороскоп-
  • астрология

Тези зодии могат отлично да четат мъжете и знаят добре как да ги манипулират

4 женски зодии въртят мъжете на малкия си пръст - 1
Снимка: Shutterstock

Всички искаме да контролираме нещата около нас, но има жени, които са истински майстори в това своеобразно изкуство. Тук ще се запознаем с четирите женски зодии, които са най-добри в манипулациите над силния пол. Ще разберем как те успяват да въртят мъжете на малкия си пръст и да получават всичко, което поискат от тях.

Овен

Овните са енергични и динамични личности. Когато става дума за контрол над мъжете, Жените Овен използват своята силна личност, за да ги накарат да следват техните желания, пише actualno.com. Те могат да бъдат много праволинейни и имат тенденцията да говорят направо. Това може да бъде много ефективен начин да убедят техния мъж да направи нещо, което те искат.

Лъв

Лъвовете са известни със своето убедително присъствие, високо самочувствие и силно лидерско поведение. Те обичат да бъдат в центъра на вниманието и да имат контрол върху ситуацията. Когато става дума за контрол на мъжете, Лъвиците използват своето обаяние и сексапил, за да ги накарат да правят каквото искат те. Те са майстори на играта на ума и могат да манипулират с лекота мъжките емоции.

Скорпион

Скорпионите са известни със своята емоция, страст и умение да четат хората като отворена книга. Те обичат да имат контрол и да знаят всичко за всеки. Когато става дума за контрол над мъжете, Жените Скорпион използват своята власт и магнетизъм, за да ги направят да правят каквото искат те. Те могат да бъдат много мистериозни и малко отдалечени, но това може да бъде много привлекателно за мъжете.

Риби

Рибите са известни със своята чувствителност, преданост и душевност. Те обичат да помагат на другите и да се чувстват полезни. Когато става дума за контрол на мъжете, Жените Риби използват своята емпатия и умения за слушане, за да ги накарат да следват техните желания. Те могат да бъдат много творчески и могат да измислят уникални начини да контролират мъжете, без те да могат въобще да се досетят.

Надяваме се, че сте научили нещо ново за тези 4 женски зодии. Помнете, че хората са различни и не можем да сложим всички в определени категории. Тези женски зодии притежават умението да разчитат правилно мъжете и знаят как да ги накарат да следват техните желания.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Рамбо

    7 3 Отговор
    Аз в момента имам 5 гаджета, 4 са от тези зодии

    Коментиран от #5

  • 3 Седи

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Рак":

    Мирен ! И обмисли заглавието ! Когато не можеш да ги въртиш на малкия , тогава ще те въртят на пръста !

    Коментиран от #13

  • 4 Митьо Ел Пистолеро

    3 10 Отговор
    Рамбо, това е нищо. Аз само това лято имах интимни контакти с 43 жени на възраст от 18 до 24 години. 52 килограмови, всичките от тези 4 зодии.

    Коментиран от #12, #14, #20

  • 5 Любопитен

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "Рамбо":

    Браво бате Рамбо! Сигурно езика ти се е изтъркал!
  • 6 Скорпион

    3 2 Отговор
    Ше ми го в върти
  • 7 Мъжка сила, ау-ау

    6 3 Отговор
    Аз не мога да чета жените, защото съм неграмотен и по принцип не мога да чета. Това е защото съм здрав като бик и почти толкова умен. Но мога да въртя по няколко жени едновременно на големия си... пръст.
  • 8 Рамбо до Любопитен

    6 0 Отговор
    Така е бате. Вече избягвам даже някои храни - особено праскови
  • 9 Митьо Ел Пистолеро

    6 1 Отговор
    Аз пък имам мощен афродизиак - паре
  • 10 ДЪРТИЯ

    9 1 Отговор
    жената овен е номер едно по меркантилност и манипулативност тя може сдновремено да бъде с 2-4 мъже без чуство за свян. обикновенно са над средното ниво за красота и интелигентност в секса средна работа 3+. приема ги нещата за нормални и от всичко влачи финансови ползи и обикновенно трудно се хваща в крачка много дявол,ако е наркоманка може да манипулира един от партньорите дори да и доставя дрогата за да не рискува издава си дилърите от къде пазарува, от жената овен много далеч те се раждат с висше, иначе се правят на светия синод докато им паднеш после следва доене до откат когато ги разкриеш стават заслужили артистки от драматичния!

    Коментиран от #18

  • 11 Т-Рекс

    11 5 Отговор
    Пичове, ако една жена може да ви върти на малкия си пръст, значи сте мишлета буквално
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Рак

    16 2 Отговор

    До коментар #3 от "Седи":

    Нямам намерение да въртя на малкия която и да е нито имам намерение мен да ме въртят. На един истински мъж му трябва ЕДНА ИСТИНСКА жена

    Коментиран от #16

  • 14 само истини

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Митьо Ел Пистолеро":

    НАМАЛИ МАЛКО И ЩЕ УГАСИМ ФАРОВЕТЕ НА МОТОРО ДЕТО ГО ИЗВАДИХ ДОКАТО ЛОВЕХ РИБИ
  • 15 Анонимен

    9 4 Отговор
    Която и женска зодия да изкараш от чувала, все отровна змия ще да е.

    Коментиран от #22

  • 16 Еее...

    7 2 Отговор

    До коментар #13 от "Рак":

    Противоречиш си нещо ! Защо мрънкаш тогава , все едно никога не си я имал тази " истинска " жена , и квалифицираш всички жени , като к....? Я се изясни ! Поне , пред себе си !
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Соваж бейби

    3 4 Отговор

    До коментар #10 от "ДЪРТИЯ":

    Нямам опит с жени овни ама сичето наистина с више се роди умен хубаво се учи ,обаче манипулатор знае как да прави комплименти на баба си казва много си хубава целува я и няма и 5 минути показва на таблета какво иска да му купи.На учителките започна да се подмазва още на 4 години ,къса им цветя от градината и подарява сутрин задължително с много си хубава която се случи на смяна без никой да му е казал само и как му дошло в главата ?!.Приятелки има една в училище,една през три къщи и на браточетка си налита била хубава нищо не го спира ,беше и подарил гривни на дъщерята и още куп бели ...В магазина за цветя се мазни на касиерките пак били много хубави и му подаряват бонбони за клиенти.Голям пожар ,не му ли минават номерата се блъска в земята или звъни на дядо си ,само пред мъжо не му минават номерата.Иначе една мила физиономия на момента ако иска започва да реве жив демоняк.

    Коментиран от #19

  • 19 един от стадото

    6 0 Отговор

    До коментар #18 от "Соваж бейби":

    да е жив и здрав, За себе си е прав, Само да не донесе проблеми, но не мисля. Пубертета ще реши много въпроси, търпение. А остава ли ти друго. Усещам някои скрити таланти в него, ако трябва някои ги насърчавай, други ги стопирай. Ти знаеш най добре кое какво е. Успех и и лека вечер

    Коментиран от #25

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Мъже посраняци

    4 0 Отговор
    Това е нищо 99% от овъртяните несретници имат общ профил у Фейса с козътъ и дори не могът да говорят сами ,а Юрдечките дето са ги похлупили ги използват и за камионче и за изтривалка и за касичка и за хамалски услуги и чинии мият и перат и простират ,а от време на време и ЧИБАим подвиква стопанката.Много такива г-нариима в БГ
  • 22 Винету

    2 1 Отговор

    До коментар #15 от "Анонимен":

    Е,намира се някой и друг смок,но да не забравяме че и смоците са змии..ха ха ха !
  • 23 Идън

    6 2 Отговор
    Това,, въртене и манипулиране,, . този контрол не е нищо друго освен упражняване на власт и обсебван Тези жени не знаят колко губят - докато,, печелят,, и не са щастливи.Такива отношения нямат дълъг живот .

    Коментиран от #24

  • 24 един от стадото

    3 0 Отговор

    До коментар #23 от "Идън":

    не са попадали на себеподобни, и ако да, моментално се разделят. Приемаме го за твърди характери, своенравни, доминанти. Напротив, твърдия характер, не ината трябва да умее да търси баланса във връзката, ако не веднага, то поне във времето. Ако не две шапки на тояги и пак на кръстопътя на живота..
  • 25 Соваж бейби

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "един от стадото":

    През ден седи наказан прав с лице към стената ,мъжо го цери ама стареца се бърка само 1 момче в рода другите момичета все ревеше че нямал внук да ходят на лов ...тракторите женски само за рокли мислят кога се роди сина направи банкет като за сватба ,не дава прах да пада и нашия нагаждач .За новото поколение се страхувам каквото може правим ама като ги гледам и другите деца ,ужас .Надявам се тази демокрация ...малко повече дисциплина .Щастлива седмица приятелю,живи и здрави цялото семейство!

    Коментиран от #26

  • 26 един от стадото

    2 1 Отговор

    До коментар #25 от "Соваж бейби":

    намерил е ниша за изява, и тук вина няма само някой, а цялото прогнило общество и на запад и тука. Няма ги вече суверенитетите и семейните ценности. Пак добре до някъде при вас и при нас все още, че имаме някакъв контрол макар и спорен над събития и възпитание над подрастващите, че иначе съвсем ще му изтървем края. Могат да ни обвинят в намеса над детския избор на поведение и избор, както го правят вече в някои държави, Става страшно. Е какво иска световния ъндъргрунд елит, майката само за разплод- ражда, дава детето в чужди ръце и прави ново и пак..Като роби сме, еничари им трябват, дори сме по зле, тях поне са ги хранили, а ние трябва да мислим и за лично оцеляване/храна, ток. вода, данъци, налози, глоби, пришълци- бъркат пак от общото, демек от нашето, за да им дават/. Ние ще си идем един ден, дано младите им дойде акъла, по добре късно от колкото никога... За сега дръжте по старите правила, съветът ми е.Така съм отгледан и възпитан, така съм го правил, вярвяам и вие пък квото ще да става