Last news in Fakti

2 Октомври, 2023 17:54 1 694 6

Тейлър Суифт отново посети мач на Травис Келси

  • тейлър суифт-
  • травис келси

Мачът се проведе неделя вечер на стадион "MetLife" в Ню Джърси

Тейлър Суифт отново посети мач на Травис Келси - 1
Снимкa: Shutterstock

Тейлър Суифт не изпусна възможността да гледа Травис Келси на футболното игрище.

Звездата пристигна в MetLife Stadium около 40 минути преди началото на мача в неделя вечерта, за да гледа Келси и неговите Kansas City Chiefs да побеждават New York Jets с 23-20.

SNY публикува видео на Суифт, облечена в сини дънкови къси панталони, черен топ с дълги ръкави и кожено яке. Певицата беше придружена от актьорите Райън Рейнолдс, Блейк Лайвли, Софи Търнър и Хю Джакман. Телевизионното предаване на NBC показа Суифт няколко пъти по време на играта, включително кадър на поп звездата, в който е прегърнала майката на Келси, Дона, която носи фланелка с номера на сина си – 87.

Появата на Суифт идва седмица след като тя беше на стадион Arrowhead - облечена в червено и бяло, цветовете на отбора на Келси, за да гледа победата на Kansas City Chiefs 41-10 срещу Chicago Bears.

Суифт е в почивка от турнето си Eras Tour, което се подновява на 9 ноември в Буенос Айрес, Аржентина. NBC пусна реклама за турнето около 20 минути преди началото на спортното събитие.

MetLife Stadium е познато място за Суифт, която изнесе там три разпродадени концерта през май. Сред присъстващите на два от концертите беше куотърбекът на New York Jets - Арън Роджърс, който се завърна в отбора този уикенд, след като нарани лявото си ахилесово сухожилие в четвъртата игра от дебюта си за отбора на 11 септември.

Нито Суифт, нито Келси са разкрили подробности за връзката си. Келси каза в своя подкаст „New Heights“, който води заедно с брат си Джейсън Келси в средата на миналата седмица, че Суифт „изглеждала невероятно“.

Присъствието на Суифт миналата седмица на стадион Arrowhead повиши рейтинга на телевизията. От една седмица феновете в социалните мрежи спекулират относно това дали Суифт ще присъства на футболния мач, който се състоя в неделя вечер в Ню Джърси. Певицата не ги разочарова и се появи заедно със своите приятели.

Травис и Тейлър напуснаха спортното събитие отделно, за разлика от предходната седмица.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мдааа...

    1 2 Отговор
    Въобще не е любопитно
  • 2 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    Страхотно

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 щок

    0 0 Отговор
    кикерезене с лютеница
  • 6 ристю

    0 0 Отговор
    Тази бубинка ще я изям!