Last news in Fakti

4 Октомври, 2023 11:02 5 817 1

Емануела призна дали с Елвиса са се събрали отново

  • елвиса-
  • емануела-
  • връзка-
  • поп фолк-
  • игри на волята-
  • мартин николов

Появиха се упорити слухове, че фолк звездата и бизнесмена отново са заедно покрай участието му в "Игри на волята"

Поп фолк певицата Емануела и Мартин Елвиса не са гаджета. Това официално обяви чалга звездата по повод слуховете, че тя и участникът в "Игри на волята" отново са подновили интимните си отношения.

Емануела категорично отрича такъв развой на отношенията им и го доказва със симпатиите си към други участници в риалити шоуто. Фолк певицата признава, че има фаворит за победата - Виолета, която е най-голямата противница на Елвиса в "Игри на волята". Двамата често влизат в конфликти, карат се и всячески се опитват да изхвърлят другия от предаването, пише Хотарена.

"Фаворити са ми Румен Радев, Теодора Мудева, Момчил, Мастагарков, Краси Дунев, Моника, Цецо и най-вече Виолета, защото умее да преценява хората, а нея не я е страх да говори в очите истини", обясни Емануела.

На коментар от фен, че много прилича на Виолета, Емануела отговаря: "Слава Богу!".

Емануела и Мартин преживяха бурна любовна авантюра, като на няколко пъти се събираха и разделяха. Срещнаха се дори по време на участието на чалга дивата във "ВИП брадър", но всеки път любовта им не потръгваше и разделите им бяха съпровождани от бурни скандали.

По думи на изпълнителката отношенията им окончателно са приключили.

"Беше ужасно токсично, когато не се обичахме с Емануела. И двамата сме инати, с голямо его и всеки иска да управлява другия", казва Елвиса.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 На три

    8 0 Отговор
    прехвърляме в другия крачол....