Last news in Fakti

4 Октомври, 2023 16:15 2 395 5

Хю Джакман търси нова любов

  • хю джакман-
  • дебора лий джеймс-
  • развод-
  • нова любов

Актьорът и съпругата му Дебора-Лий Фърнес преди дни обявиха, че се разделят след 27 години брак

Хю Джакман търси нова любов  - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Най-пресният ерген на Холивуд - Хю Джакман, явно е решил да не си губи времето след развода с дългогодишната си съпруга Дебора-Лий и вече е в търсене на нова дама, която да завладее сърцето му.

Въпреки че мнозина биха предположили, че поне засега австралиецът ще предпочете живот на свободен мъж, след 27 години брак, изглежда той се чувства добре като е обвързан. Негови приятели дори споделят, че Хю се надявал това да му се случи по-скоро.

"Да намери отново любовта е един от основните му приоритети. Дори очакваме скоро след като се обвърже, бързо и да се ожени. Той е толкова мил и сърцат човек, че най-вероятно първата дама, която се изпречи пред погледа му, ще му стане и жена. Освен това едва ли ще търси дълго време, тъй като вече буквално има магистрала от желаещи красавици, които са готови на всичко, за да го впечатлят", споделя приятел на австралиеца.

Мнозина вече дори спекулират с имената на няколко известни дами, които биха били щастливи да се обвържат с Хю. Сред тях са Кайли Миноуг, Дженифър Анистън, София Вергара и др.

Припомняме, че след 27-годишен брак, Хю Джакман и съпругата му Дебора-Лий изненадващо обявиха, че се разделят. Направиха го с общо изявление в социалните мрежи, като дадоха да се разбере, че ще продължат да се обичат и уважават заради доброто на двете им деца - Оскар и Ава, пише още dir.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така е

    3 1 Отговор
    На върколака му е писнало да излиза с разни изроди мутанти от Х мен.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Майсторът 🐷 на Илюзийте

    2 0 Отговор
    Хю Джакман е точен! Харесвам го. Дано намери новата си половинка.
  • 4 Пурко

    0 2 Отговор
    Дано не е някоя нова бабушка, че той е малко като Макрон ми се струва
  • 5 имаш пари нямаш проблем

    0 0 Отговор
    Грозен и стар, но богат и известен. Ще си намери, тоест ще си купи без проблем. Да му мислим ние с гайдите!