Last news in Fakti

6 Октомври, 2023 07:49 9 219 10

"Игри на волята" 5: След драматичен елиминационен момент отпадна един от най-подготвените играчи

  • игри на волята-
  • отпадна-
  • цветелин гешов

Цветелин Гешов напусна екстремното риалити

Драматичен елиминационен съвет на племето на Изгубените беше причината брокерът Цветелин Гешов да напусне “Игри на волята” 5. Той беше един от най-подготвените играчи, но след пристигането си в Чистилището се превърна в основна мишена на вече създадената коалиция, пише dariknews.bg.

На плажа на Изгубените Цветелин беше посрещнат от Михаил Кръстев, Виолета Стайкова и Никол Дунев. Плувецът Михаил се спаси от Чистилището и изпрати на свое място Цвети Станева. Шампионката по калистеника откупи обратно мястото си в “Игри на волята” срещу 100 златни гроша преди началото на съвета и остави Цветелин в компанията на женското дуо - Виолета и Никол. Те бяха вдигнали мерника на Цветелин още със стъпването му в Чистилището и след гласуване го изпратиха вкъщи.

Вече са ясни и номинираните от племето на Гладиаторите. След не по-малко драматичен съвет, в който моделът Калоян Митов предаде коалицията си с братята Михаил и Радостин, агрономът Даниел Димов и зъботехникът Иван Рълев ще трябва да се борят за мястото си в “Игри на волята”. Срещу тях ще се изправят номинираните на Старейшините, които загубиха втората номинационна битка срещу Амазонките.

Кои двама играчи ще номинира синьото племе? Ще се обединят ли мъжете на Старейшините срещу двете жени - Денислава и Виктория? Кой ще бъде следващият участник, който ще напусне екстремното риалити?

Не пропускайте следващия епизод „Игри на волята“ в петък, 6 октомври, от 20:00 часа по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жижу

    47 2 Отговор
    Това предаване показва само коалиции и далавери, точно като в политиката . Мой човек ,твой човек ..чужд човек .Тази Никол е най слаба ,но може доста напред да издрапа с подходящите хора .
  • 2 АБВ

    5 14 Отговор
    Не ни занимавайте с глупости .Никой не се интересува
  • 3 Тото

    27 2 Отговор
    Според сценаристите във всеки сезон трябва да има по една отвратителна жена. Миналият беше Мани, държаха я заради интригите. Този сезон е гадната Виолета. Това са все образи от нашето ежедневие. За хората е добре този формат за да си помислят, как самите те биха действали в определени житейски ситуации. Вижда се как пробиват най-мръсните жени в живота.
  • 4 дамм

    18 0 Отговор
    ако така продължават да гонят добрите играчи и да оставят интригантите ще загубят аудиторията
  • 5 Жалко

    12 1 Отговор
    Очакванията ми от предаването са да видя как напред продължаватнай-подготвените и волеви участници. Все пак това са " Игри на волята". За съжаление се превръща във " Воля на интригата".
  • 6 ха ха Хо

    15 0 Отговор
    А Никол ДунДева продължава на дебелее в племето на Изгубеняците,все последна в игрите се тътри.Всички отслабнаха,а НиколЧе дундавее.Тя и Николай фукащ се с най-големите грозни бутове у държавата са най-жалките участници в Игрите тази година.А продукцията сготви Цецо който се раздаваше в битките,а дундурка безполезната ДунДева.Елена поне имаше чест да се предложи на съвета за излизане от играта след напускането на баща и а това некадърното НиколЧе срам няма.

    Коментиран от #10

  • 7 Дан

    6 0 Отговор
    Вече нямам желание и да гледам , какво общо имат залаганията с волята ха ха ха ! Малко хазартска и интригантска игра, а не на волята и силата ! Цецо силен играч си тръгна , завистта на всички срещу Момчил ! Слаб сценарий този сезон. Може следващия да се казва “ Игри на интригите” ха ха ха ! Аз приключих с гледането .
  • 8 НЕ СА ИГРИ НА ВОЛЯТА

    10 0 Отговор
    -- а на режисьорите ! Усещам че чистят пътя на тяхен фаворит ,вече е и очевидно .Да вкараш Румен Радев по милост със пол.вот .а Дунева да изкара може би най-добрия Цецо е част от номерата им ! Ако Цвети играе със мъже играта ще е само висене по разни арки и понеже мъжете са по силни ще имат по30 кг на гърбовете си -- така се печели дори и финал щом всяка битка се стъкмява и най силните се гонят от Дунева и апропо през какъв кастинг е преминала да пратя и баба да дойде !
  • 9 Знайко

    4 0 Отговор
    Нещо ми намирисва- изгониха най-силния само с гласуване-без никаква елиминационна игра!
    А досега винаги имаше игра, резултата от който определяше кой има един служебен глас на съвета преди старта му.
    Ако отсраняват Цецо, явно е пречка за плановете на продукцията за развоя на играта.
    Явно бутат Денислава за първия женски шампион, а майка и е само ракета носител, който се изхвърля след като изчерпи горивото.
    Бляяяхх......Отивам да повърна!
  • 10 Знайко

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "ха ха Хо":

    Вчера жена ми пита: Тая не трябваше ли досега да е отслабнала 10 кг?
    Аз и викам: ...даже 15 надолу трябваше да е ама не би!
    Или им дават храна( на фаворитите на продукцията) или наистина има перпетъъм мобиле!