Last news in Fakti

6 Октомври, 2023 08:53 2 588 6

Амбър Хърд ходи с патерици

  • амбър хърд-
  • патерици-
  • джони деп

Актрисата се е наранила, докато тренирала за маратона в Ню Йорк през ноември

Амбър Хърд ходи с патерици - 1
Снимкa: БГНЕС

Амбър Хърд бе забелязана да се разхожда с дъщеря си Уна в Мадрид, където актрисата живее след скандалния съдебен процес с бившия съпруг Джони Деп. На снимки, публикувани от Daily Mail, се вижда, че актрисата е с патерици. Тя е наранила бедрото си по време на тренировка за маратона през ноември в Ню Йорк. Сестра ѝ Уитни ѝ помага с гледането на малката ѝ дъщеричка.

@thetalkofshame

Amber Heard spotted on crutches, says she injured herself training for the NYC marathon

♬ original sound - Kiki Monique


Амбър Хърд миналата година загуби делото си срещу Джони Деп, когото обвини в домашно насилие. Поражението в съда беше тежко за нея: актрисата каза в социалните мрежи, че това създава лош прецедент за всички жени, които решат да съобщят за домашно насилие, пише dariknews.bg.

Освен това актрисата се сблъска с тормоз от страна на феновете на Деп и дори заплахи. Деп, чиято кариера беше много негативно засегната от делото срещу бившата му съпруга, триумфално се завърна на фестивала в Кан с нов филм. Приблизително по същото време стана известно, че Хърд се е преместил в Испания.
Самата актриса обаче също продължи да работи - това лято на филмовия фестивал в Таормина беше представен филмът "В пламъци", режисиран от Конър Елин, в който тя изигра главната роля.

Наскоро името на Амбър Хърд отново нашумя във връзка с излизането на биографията на Илон Мъск, с когото тя излизаше. Авторът твърди, че Хърд е донесъл много болка на милиардера, а близките му я наричат „хаотично зло“ и я сравняват с Жокера, антагонист от вселената на Marvel. Самият Мъск наскоро публикува снимка на Хърд, която се изобразяваше негов любим герой. По-късно се появиха онлайн съобщения, че това е разгневило актрисата, която не е дала съгласие за публикуването на тази снимка.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 майстор

    4 0 Отговор
    Не ходи ли с чехли? Патериците не се обуват. Това са по-дълги бастуни,а не патерици. Патериците се слагат под мишниците и болните се подпират на тях,за да могат да ходят.

    Коментиран от #6

  • 2 Йорго

    5 0 Отговор
    Жалки сте !
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Мануил

    1 1 Отговор
    Карибският пират има ли отношение по въпроса?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.