Last news in Fakti

6 Октомври, 2023 09:34 3 345 5

Големи изненади в "MasterChef": Ути Бъчваров, предложение за брак и най-лютата чушка на света

  • мастършеф-
  • ути бъчваров-
  • явор сарафов-
  • изненади-
  • masterchef

Вижте какво ще гледаме в новите епизоди на кулинарното шоу

Най-голямата кухня на България – тази на MasterChef, продължава да подлага на изпитания хоби-готвачите с динамични кулинарни предизвикателства и изпитания на духа. Още тази вечер шокиращ продукт под кутията на MasterChef ще издаде тематиката на епизода и ще остави хоби-готвачите стъписани.

В специален мастърклас пък ще изгрее самият Ути Бъчваров, който с типичната си колоритност ще научи четирима от кулинарите на тънкостите при приготвянето на "великия български шиш от свинско месо". Маниерът на страстния ловджия, готвач и телевизионен водещ обещава много смях и вдъхновение не само за участниците, но и за зрителите на bTV. Този, който се справи най-умело със задачата, поставена от Ути, ще получи мастърпрестилка, която му дава възможност да обърне играта в своя полза.

Стрес тест на три нива пък ще тества уменията на хоби-готвачите да работят под напрежение и да не разхищават продукти. Една от дамите ще изпъкне сред останалите, а нейното ястие ще стане повод за шеговито предложение за брак от страна на шефа на шефовете – Явор Сарафов.

Една от дамите в шоуто ще предизвика журито с една от най-лютите чушки в света, а недоверчив участник ще реши лично да провери силата ѝ. Дегустацията на този екзотичен продукт ще го накара да възкликне - "Някой, ако му капне, ще му съдере панталона"!

Дали журито ще пострада от експеримента с най-лютата чушка в света и кой ще напусне предаването, ще стане ясно в петък вечер.

В съботния епизод на MasterChef екзотиката ще се преплете с традициите в любопитен тест за креативност, победителят от който ще вземе в свои ръце съдбовни решения за предстоящата отборна битка. Приготвянето на вечеря за мотористи ще вдигне оборотите в легендарната кухня на шоуто, а кой отбор се представя по-добре на кулинарната писта ще се окаже труден въпрос. По време на съботната елиминация доблестен жест може да се окаже нож с две остриета, а борбата за оставане в надпреварата ще вдигне пара сред хоби-готвачите, пише Actualno.com.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 элфой

    1 0 Отговор
    Всяка златиста златка да си знае гьола.
  • 2 Конвенциална истанбулка

    3 2 Отговор
    Кулинарията е изкуство за хранене и не е редно това изкуство да бъде компрометирано от П.(Ути) Бъчваров, имащ шкембе, силно отличаващо го от другите участници в шоуто.
    В нормалните държави споменатият "юнак" едва ли щеше да бъде показван по ТЕЛЕВИЗИЯТА.
  • 3 Анонимен

    2 3 Отговор
    У.Бъчваров е срам за водещите на някакво шоу. В бързо лесно вкусно такива звуци издава, че е неприятно да се слуша. Не е ясно кой го толерира толкова.
  • 4 Това предаване е

    3 1 Отговор
    Пародия.
  • 5 дядо поп

    1 1 Отговор
    Ути , прилича на налбантин , какъвто и е всъщност!