Last news in Fakti

7 Октомври, 2023 08:55 3 755 10

"Игри на волята" 5: "Викингът" Даниел Димов отпадна в двубой срещу Денислава Велкова

  • игри на волята-
  • даниел димов-
  • денислава велкова

Напускането на Даниел ще отслаби коалицията, от която агрономът беше важна част

Агрономът Даниел Димов се раздели с мечтата да спечели голямата награда в екстремното риалити “Игри на волята”. Викингът от племето на Гладиаторите отпадна в двубой срещу Денислава Велкова от Старейшините, пише dariknews.bg.

В битката за спасение победата грабна милионерът Мартин Николов - Елвиса, след като по време на съвета на сините сам предложи да отиде на елиминация. Той се представи блестящо в изпитанието, включващо кулите на Ханой. Втори остана зъботехникът Иван Рълев от Гладиаторите.

Напускането на Даниел ще отслаби коалицията, от която агрономът беше важна част. Междувременно беше разклатен и съюзът между Иван Рълев и братята Кръстеви след като шампионката по калистеника Цвети Станева изпрати в изгнание Радостин. Дали новопристигналият участник на Чистилището няма да се превърне в поредната жертва на женската коалиция между Виолета Стайкова и Никол Дунев?

В следващия епизод Амазонките ще се завърнат на Арената, за да гледат поредната кастинг битка от сезон 5 на “Игри на волята”. Племето ще трябва да заложи на една от двете много силни дами, които ще мерят сили в двубоя - Ваня Запрянова от сезон 2 на екстремното риалити и претендентката за сезон 6 - Натали Илиева. Ако не познаят, Амазонките ще трябва да изпратят един от своите при Гладиаторите и един при Старейшините.

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ в събота, 7 октомври, от 21:00 часа по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Хахаха

    15 4 Отговор
    И кво стана ?! Жените са си жени , а джендърите - ни риба , ни рак !
  • 3 123456

    19 2 Отговор
    Какъв викинг - тоя ако види викинг ще напълни памперса !
  • 4 Истината

    21 1 Отговор
    На мен малко комплексар ми изглеждаше това момче, все с клинчето като в чорапогащник. Падна от едно крехко момиченце, какво повече да кажем за него - слабак. Мястото му не беше там.
  • 5 Мимо

    16 1 Отговор
    Какви са тия измислени герои ,бе?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Мексо

    15 2 Отговор
    Какъв викинг? Този кекавец ми приличаше на Тенекиеният човек. Несмаслен и слаб. Криеше се зад другите в отбора и в първия момент в които му се наложи да се докаже сам... отпадна от жена.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 абе,

    2 0 Отговор
    Не ми е любимец този учстник но цялата игра беше в полза на Денислава.Плуване- защото продукцията знае че е зле с него,натовариха го с допълнителна тежест по трасето и накрая дадоха пъзел който Денислава беше вече редила.Та я побутнаха яко не, че тя не е добър играч,но за да са обсолютно сигурни в победата и.Така миналата година беше с Калеко Алеко докрая.

    Коментиран от #10

  • 10 българин

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "абе,":

    прав си - трябваше да му сложат 100 к. за по сигурно .дано само не са избрали тази денислава и още по лошо противната и майка като мазния сърбин че направо ще махна нова