Last news in Fakti

11 Октомври, 2023 11:15 1 909 7

Kолко е хонорарът на най-високоплатения турски актьор?

  • чагатай улусой-
  • турски актьор-
  • хонорар

Чагатай Улусой е най-високоплатената турска звезда с хонорар от близо 70 хиляди евро за епизод

Актьорът Чагатай Улусой е най-високоплатената турска звезда, а хонорарът му за епизод е близо 70 хиляди евро, съобщава турската частна телевизия СиЕнЕн-Тюрк.

33-годишният красавец, който през 2010 г. спечели конкурса "Най-добър модел на Турция", се е договорил за главозамайващата сума от два милиона турски лири (68 150 евро) за епизод за участието си в новия сериал "Безмилостен" (Gaddar) на телевизия FOX.

С това той детронира от първото място най-скъпо платения досега турски актьор Къванч Татлътуг, който прибира по 1,5 милиона турски лири (над 51 хиляди евро) на епизод за снимките във втория сезон на сериала "Семейство" (Aile).

В новия сериал "Безмилостен" Улусой ще се въплъти в ролята на "Левент" - младеж, който постъпва в армията, оставяйки любимата и семейството си. Завръщайки се, той се оказва изправен пред неочаквани събития, които го превръщат в безмилостен човек.

Режисьор на продукцията е Синан Йозтюрк, известен с успешни сериали като "Ямата" и "Три куруша" (дребните пари на турската валута, бел.ред.). Сценарият е на Хюрер Ебеоглу, а филмът е реализиран от продуцентска къща "Ай япъм". Други актьори, участващи в сериала, са Арас Булут Ийнемли, Айтач Ушун и Угур Йълдъран.

Чагатай е добре познат и в България с ролите си в сериали като "Огледален свят", "Пътят на Емир", "Кварталът на богатите", "Вътрешен човек", пише още БТА.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А дянкова,колко взема?

    2 2 Отговор
    Или е "държавна" Тайна?
  • 2 Христов

    5 1 Отговор
    Тъкмо си седях и точно това се питах - колко е хонорарът на най-високоплатения турски актьор? Благодаря Факти за инфото, олекна ми някак си, денят ми стана по-хубав!
  • 3 зевзек

    7 1 Отговор
    да обаче епизода не е 50 минути като на Запад, а два часа и половина, ако му ги сметнеш на час, пак са малко парите
  • 4 Защо

    2 1 Отговор
    Трябва да обясняваме какво е грош?!
  • 5 Зрител

    2 1 Отговор
    Най- добрият им актьор,който може да изиграе всичко и има безброй фенове по цял свят е Енгин Акюрек.Хонорарите на моделчетата не са от значение.
  • 6 Офффф

    1 1 Отговор
    Направо не мога да спя! Само за това да мисля. Някой изобщо позьнава ли го тоя? Някоя баба пред телевизора може и да го е виждала! А и нашата велика журналистака явно му е фен!
  • 7 Тошко Украински

    1 0 Отговор
    Малко инфо в полза на аФторката:
    1. Името на "турската" звезда НЕ Е Чагатай, а се произнася ЧААтай Улусой;
    2. Може и да е най-високоплатената кино звезда в Турция, но ТОЙ е етнически българин. Той самият дори говори доста приличен макар и развален български;
    Прочетете малко за семейството му и тогава пишете пак наизуст.