Last news in Fakti

11 Октомври, 2023 10:58 881 3

Шарън Озбърн отваря музей с емблематични вещи и награди на Ози (ВИДЕО)

  • ози озбърн-
  • шарън озбърн-
  • музей-
  • рок-
  • блек сабат

Съпругата на "принца на мрака" иска музея да вдъхновява и образова младите рокаджии

Шарън Озбърн отваря музей с емблематични вещи и награди на Ози (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

На Ози Озбърн не му е чуждо да показва много от себе си, семейството и живота си. Специален музей ще открехне завесата над кариерата на самопровъзгласилия се за "Принца на мрака", съобщава "Mirror".

Съпругата му Шарън заяви, че се надява интерактивният архив в родния му Бирмингам да образова и вдъхновява новото поколение рокаджии. Разказвайки на децата им Кели и Джак за плановете, 70-годишната Шарън каза в семейния подкаст "The Osbournes":

"Заела съм се с това да събирам вещите на баща ви за мястото, което ще открием скоро. Всичките му награди, сценични дрехи, и плакати ще бъдат в музея. Има толкова много сувенири."

В епизода тя добави още: "Това е по-скоро с образователна цел за музикантите и артистите, които трябва да знаят, че можеш да излезеш от нищото и ако работиш достатъчно упорито, можеш да постигнеш всичко."

По нейни думи се очаква да открият и кафене в музея, а учениците ще имат шанса да взимат уроци по музика. "Ще поканим приятели и музиканти", пояснява тя.

Идеята ѝ идва, след като преди няколко месеца Бирмингам отдаде почит на бившия фронтмен на Black Sabbath, кръщавайки гигантски роботизиран бик от "Игрите на Британската общност" на негово име.

Междувременно наскоро Ози, който страда от Паркинсон и претърпя поредица от операции на гръбначния стълб, заяви, че се надява отново да записва музика и да ходи по турнета, пише dir.bg.

Пред списание "Metal Hammer" той сподели: "Подготвям се. Искам да направя още един албум и да се завърна. Вече са ми направени всички операции. Все още не мога да ходя правилно, но вече не ме боли."


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еййй, ама

    1 3 Отговор
    много алчни хора, малко ли са им милионите?! ...
  • 2 Пурко

    0 0 Отговор
    Ози се преби с АТВ затова са тия операции

    Коментиран от #3

  • 3 Идън

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пурко":

    Нищо, което е направил Ози не е обикновено . Жива легенда със странни вокали .