Last news in Fakti

13 Октомври, 2023 08:14 1 119 1

Инфарктна елиминация ще вкара истинско напрежение в кухнята на MasterChef

  • мастършеф-
  • masterchef-
  • елиминация

Тя ще се окаже край не само на участието на един от хоби-готвачите, но и на приятелството между други двама

Днес и утре от 20:00 ч. MasterChef по bTV ще изправи хоби-готвачите пред нови предизвикателства, които да тестват техните кулинарни умения и отборна игра. В петък вечер интересно предизвикателство за имунитет ще представи на кулинарите необятния свят на веган кухнята, а шеф Кустев ще признае, че ястието-победител направо ги е "подчинило".

По време на специален мастър-клас, воден от финалиста в първи сезон на MasterChef - шеф Елена Петрелийска, участниците ще видят как се приготвя перфектният тартар от моркови, а един от тях ще се сдобие с мастър-престилка.

Изненадващ стрес-тест пък ще докаже, че няма ястие, което да е толкова лесно, че да се направи със затворени очи, и ще доведе до напускането на още един участник.

Съботният епизод ще започне с тест за креативност, в който хоби-готвачите трябва да приготвят необичайни десерти, без да оставят абсолютно никакъв боклук след себе си, ако искат да спечелят значка за имунитет. Тези играчи, които са си гарантирали място в предаването, отново ще поведат двата отбора в отборната битка, която този път ще бъде на шотландска тематика.

Специален гост в ресторанта на MasterChef ще бъде негово превъзходителство британският посланик д-р Роб Диксън, а повод за специалната вечеря ще се окаже националният празник на Шотландия – Св. Андрей. Различни правила в битката ще изпратят няколко готвачи на директна елиминация, а гостите ще трябва да определят кой отбор е представил по-добре шотландската кухня.

Инфарктната елиминация ще вкара истинско напрежение в кухнята на MasterChef и ще се окаже край не само на участието на един от хоби-готвачите, но и на приятелството между други двама, пише Actualno.com.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СМЕХОРИИ

    1 0 Отговор
    И загориха манджата ли или пресякоха чорбата