Last news in Fakti

15 Октомври, 2023 06:16 2 013 2

Георги Гешев е първият участник в сезон 6 на “Игри на волята”

  • игри на волята-
  • телевизия-
  • георги гешев

Строителят успя да победи шампиона Милен Цветков и предизвика смут сред Гладиаторите

Георги Гешев е първият участник в сезон 6 на “Игри на волята” - 1
Снимка: NOVA, Игри на волята

Строителят Георги Гешев е първият участник, който си спечели място в сезон 6 на “Игри на волята”, предаде dariknews.bg. Той успя да победи шампиона Милен Цветков и предизвика смут сред Гладиаторите, които отлъчиха Михаил Кръстев от племето си.

Със загубата си Милен се превърна в първия участник от отбора на ветераните, който губи кастинг битка. Въпреки огромните надежди на Гладиаторите, той не успя да оправдае тяхното доверие и ги лиши от награда, която можеше да им осигури сили за ключовата битка в понеделник. Това доведе до наказание за червените, които проведоха внезапно гласуване, за да решат кого да отстранят. Коалицията на Крум надделя и Михаил беше прокуден от Гладиаторите.

В следващия епизод на „Игри на волята“ Гладиатори, Амазонки и Старейшини ще влязат в невиждана битка за оцеляване. Две от племената ще се запазят, а най-слабите ще престанат да съществуват.

Дали Радостин ще саботира играта, за да отмъсти за своя брат или ще даде всичко от себе си, за да запази Гладиаторите?

Следващия епизод на „Игри на волята“ ще бъде излъчен в понеделник, 16 октомври, от 20:00 часа по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 плюс минус

    1 5 Отговор
    Да гледам ли предаването, или не?
    НЕ!
    И по другите телевизии - НЕ на тези банални и глупави формати.
  • 2 ами,

    2 0 Отговор
    Милен Цветков беше слаб играч и в своя сезон,видно беше,че продукцията му даде наградата по друга причина както на Добрин от сезон 1. Ваня Запрянова която беше трета и първата жена класирала се за финал си е истинския победил от неговия сезон.