Last news in Fakti

15 Октомври, 2023 19:25 2 430 14

Опикан диван създаде драма в "Съдебен спор"

  • съдебен спор

"Всяка вечер се прави на кирка", отговори Стефан на обвиненията

"Не го искам повече при мен. Опика ми дивана и го съсипа. Искам нов! Купих го през 2018 г. за 684 лева". Тази изповед-претенция направи в "Съдебен спор" ищцата в неделното издание на култовото предаване 46-годишната Мария Димова.

Жоро Игнатов се видя в чудо, застанал между бившите партньори и чувайки взаимните обвинения между нея и Стефан в алкохолизъм.

"Най-големият и пропаднал алкохолик е. Имах други кандидати, другите ги изхвърлих, само той беше много настъпателен и досаден. Бил самотен и се заблудих, че може да стане нещо повече", каза Мария.

Оказва се, че дамата се запознава с новия си партньор по Фейсбук само половин година след кончината на нейния съпруг. Човекът си отива от инфаркт след 15-годишен брак, а Мария понесла жестоко неочакваната загуба. Нещата с новия партньор от социалните мрежи, обаче не потръгнали.

"Хващай си пътя и да те няма. Тя не може да изтрезнее, та да ме изревнува. Всяка вечер се прави на кирка", отговори Стефан на обвиненията и си тръгна.

Последва нов залп от Мария. "Така, като ме гледате, приличам ли ви на алкохоличка? Само в петък си позволявам да пия по един галон бира от 1,2 литра".

В крайна сметка съдия Иван Сотиров отсъди Стефан да купи на Мария нов диван за поне 700 лв. и сложи край на 951-ия епизод на "Съдебен спор" в ефира на Нова ТВ.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Българин

    12 1 Отговор
    Мноооо яко. Чувствам се информиран . За започналите сблъсаци между Ливан и Израел кога ще четем? Или чакаме правилните оПОРки? Мисирешка работа

    Коментиран от #12

  • 3 ОФ ДОКАТ СИ МАМЕРЯ ОЧИЛАТА🤓

    7 0 Отговор
    ПРОЧЕТОХ ЧЕ НАБОРКАТА
    ИЗПИВАЛА ПО ЕДИН ..БАЛОН...БИРА😱
  • 4 Ко речи?

    20 0 Отговор
    Тази на снимката ли е на 46 години? Тази е на поне 66! Стига лгали!
  • 5 Реалист

    17 0 Отговор
    България рай от проститутки,наркомани и матриял:)
  • 6 службите

    18 2 Отговор
    това са средностатистическите българи.. после не се чудите що сте най-бедната държава...
  • 7 Хихихи..

    19 0 Отговор
    Таман се събрали алкашите..Той го опикава дивана,тя па сигурно го о сира.Нещо като Ромео и Жулиета с бутилките са..
  • 8 Анти

    35 1 Отговор
    Как може такова просташко предаване да заема ефирно време? Жива гавра с хора с психични и умствени проблеми. Долно клюкарско предаване на махленско ниво.

    Коментиран от #10

  • 9 Марко

    10 0 Отговор
    Само да напомня, че един американски галон е около 3,8 литра, британският е 4,5 литра, та не знам кой и защо е пияница.....
  • 10 4567

    25 0 Отговор

    До коментар #8 от "Анти":

    В това предаване се унижава човешкото достойнство. Става обект на подигравка от журито и водещата .
  • 11 Костя

    5 13 Отговор
    Това са наши подръжници ,типични руски алкаголики
  • 12 Един галон е 3, 54 литра бира

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Това са си почти 2 двулитровки. Като я гледам, обаче, петъците в нейната седмица са повече от.един. Много повече.
  • 13 Ужас...

    9 0 Отговор
    Както казваше баща ми едно време - "говежди истории"... Ние се смеем, възмущаваме или шокираме, но такива истории са навсякъде около нас, за съжаление и не само сред "народните" хора. Прокурори, лекари, професори, директори на театри си бият жените, търсят 20-годишни любовници, лъжат и мамят с милиони, газят те на пътя пияни. Тях как да ги оправдаем, например - пият от мъка и безизходица ли? Този "опетнен диван" даже е невинна история.
  • 14 абе,

    3 0 Отговор
    Жълти мисирки и това ли простафелско предаване започнахте да рекламирате и преразказвате ...баста,жалки сте като създадетелите му и участващите в него.