Last news in Fakti

25 Ноември, 2013 15:44 1 133 2

"Къртицата" се завръща на телевизионния екран

  • къртицата-
  • риалити шоу

Втори сезон на екстремното риалити шоу започва през 2014 г.

Най-мащабното риалити шоу, правено у нас - “Къртицата”, се завръща с втори сезон по TV7. Желаещите да се впуснат в най-разтърсващото преживяване в живота си могат да се регистрират за участие на сайта на шоуто до 3 януари 2014.

И в новия сезон, Базата на “Къртицата” ще обитават големи български звезди редом с най-издръжливите физически и психически кандидати за шоуто. Наградата отново е под формата на 250 000 лв., а продуцентите обещават още по-разтърсващи битки, още по-зрелищни сблъсъци и още по-напрегнати изпитания за тялото и духа, които ще извадят у участниците свръхсили и възможности, за които дори не подозират.

Най-задаваният въпрос и през 2014 ще бъде, разбира се, Кой е “Къртицата”, а българският зрител отново ще се превъплъти в любимата си роля на детектив в най-голямото предизвикателство за съобразителност и наблюдателност в българския ефир.

В първия сезон на “Къртицата” взеха участие някои от най-големите български звезди Жени Калканджиева, Николета Лозанова, Явор Янакиев-100 кила, Азис, Деян Донков, Радина Кърджилова, Рут Колева, Емануела, Деян Неделчев-Икебаната и Божидар Искренов-Гибона. Заедно с избраните на кастинг участници те изживяха голямо приключение, като трябваше да се справят с различни физически и психологически предизвикателства в продължение на три месеца.

Победител в първия сезон на риалитито бе Любомир Жечев, а Къртицата се оказа Кирил Ефремов. Той бе разкрит от зрителите. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Nickname

    1 0 Отговор
    По тъпо от това шоу няма
  • 2 comments

    0 0 Отговор
    "Шоу"за мало.мни,олиго....,за безнадеждно-промитите мозъци,
    за изкудкудякали склерози,чалми,бри.ети-и май това е ЦЕЛИЯТ
    БГ-електорат!
    Другите,нормалните-като мен-просто СА СИ ЗАБРАНИЛИ
    ТОВА СОЦИАЛНО БЕДСТВИЕ-теле{та}визията........