Last news in Fakti

17 Октомври, 2023 12:56 5 177 5

Мартин Елвиса засенчи Емануела (СНИМКА)

  • мартин николов-
  • елвиса-
  • емануела-
  • поп фолк-
  • певица-
  • парти

Бившият на поп фолк звездата показал завидни гласови умения

Един от най-известните участници от настоящия сезон на риалити формата „Игри на волята“ Мартин - Елвиса се изяви в но­во амплоа - на певец. Той не бе сам, а на сцената в столичен клуб с него в дует се из­яви и друг участник от хитовото предаване - Иван Рълев.

Риалити звездите из­пълниха хитовото поп пар­че Angels на Robbie Williams рамо до рамо. Освен че демонстрираха гла­совите си възможности, двамата изненадаха присъстващите и с поч­ти еднакъв стайлинг - бели ризи на райета.

Присъстващи коменти­раха, че с изпълнението си Елвиса е успял да засенчи бившата си половинка - фолк дивата Емануела, защото показа завидни гласови данни и получи бурни аплодисменти от присъстващите в клуба. По този начин той и Иван се почувстваха като професионални певци. Това се случи точно след участието на популярния поп фолк изпълнител Джордан, пише "Телеграф".

Освен тях двамата в заведението бяха още много участници от предаването, сред които Момчил, Калоян. Виктория, Моника и още. Приятелите показаха как се забавляват на масата след изпълнението на Марто и Рълев. Денислава, която е от отбора на Старейшините, пък се щракна със зеленчуци в ръка, иронизирайки постъпката им във формата, където откраднаха някоя друга краставица от стопанството.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    1 2 Отговор
    Да са живи и здрави!
  • 2 Оги

    6 1 Отговор
    Гледах предаването до тук ! Бях за амазонките ,но в последно време се отвратих от поведението на Мудева ,нейният любим провали амазонките с некадърноста му да улучи играта с топките,пълен провал ! От този момент Мудева стана злобна, заядлива ,агресивна. Радвам се ,че попадна в племето на футболния съдия за да млъкне! Интересно защо водещите не забелязаха играта на Гатьо и Мастагарков със затворени очи! Мастагарков ясно виждаше и тази му хитрост отстрани Гатьо ! Майката и дъщерята са физически подготвени , но като характери са отвратителни !
  • 3 Ники

    2 0 Отговор
    Това са игри на лицемерите, лъжците и комплексарите. На това възпитават и пропагандират неговите създатели. Игрите ще спечели този който решат режисьорите. Това са простичките истини. Няма смисъл всеки ден да ни рекламирате неговите продукти - Гатьо, Марто и барабатьо.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ха ха

    1 0 Отговор
    Мартин незнайно защо нарекъл се /Елвиса/е егоцентрик с отвретителен характер. Има женски манталитет, еднакъв ми е с Виолета.Той е мъжкия и вариант.Иначе и двамата са се подготвяли яко за игрите,но не могат да ми станат симпатични.Избягвам такива хора,хлъзгави и токсични са.