Last news in Fakti

18 Октомври, 2023 15:57 1 279 5

Модерна Пепеляшка изгуби обувката си на бал в чест на принца на Дания (СНИМКИ)

  • пепеляшка-
  • приказка-
  • дворец-
  • изгубена обувка-
  • забравена обувка-
  • принц

От двореца призовават собственичката на обувката да си я вземе

Модерна Пепеляшка изгуби обувката си на бал в чест на принца на Дания (СНИМКИ) - 1
Снимка: Shutterstock

Пиршеството по случай осемнайсетия рожден ден на датския принц Кристиан приличаше досущ като извадено от приказка и за да напомня наистина на такава, една-единствена изгубена обувка свидетелства за съществуването на Пепеляшка през 21-ви век, предава агенция Фокус.



Кралски особи от цяла Европа, включително неколцина бъдещи монарси, се събраха в неделя за тържеството в двореца Кристиансборг в Копенхаген. Гостите носеха диадеми, бални рокли, военни униформи и пояси, показващи почестите им - но един гост напусна вечерята без важен аксесоар, съобщи People.

В понеделник датският кралски дворец се забавлява в Instagram, като публикува снимка на една единствена блестяща обувка на висок ток, открита след края на празненствата.



"Пепеляшка ли си е забравила обувката снощи?“ писаха придворни под снимката. "Когато гостите на гала вечерята на Нейно Величество кралицата вчера се прибраха вкъщи, тази самотна обувка остана в замъка Кристиансборг“, продължиха те. "Собственикът е добре дошъл да се свърже с нас, за да си я вземе."

Въпреки че беше официална гала, събитието беше изпълнено със забавления, което вероятно е подтикнало някои гости да свалят обувките си, за да им е удобно. Вечерта включваше специално представление, което кралица Маргрете организира зад кулисите, за да изненада внука си, който в момента е втори на опашката за наследяване на датския трон.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мнение

    5 1 Отговор
    С тия либерални извращения обувката може и да е на "Пипиляшко".
  • 2 Ха Ха

    4 1 Отговор
    Тази ще удари кьоравото с принца....
  • 3 лоша

    3 1 Отговор
    Сестрите на Пепеляшка също са били там. ;)
  • 4 Браво, много

    1 3 Отговор
    Красиво кралско семейство! Не като онези английски урунгели!
  • 5 цербер

    0 0 Отговор
    "Собственничката е добре дошла, да се свърже с нас, за да си я вземе."