Last news in Fakti

19 Октомври, 2023 15:15 9 643 7

Почина участник от "Фермата"

  • фермата-
  • участник-
  • тома талепов-
  • айляка

Тома Талепов, познат като Айляка, си отиде на 52 години

„Фермата“ е предаване, оставило отпечатък върху всичките си участници. Но доста често се случва и самите участници да оставят своя следа у зрителите. Точно такъв бе Тома Талепов, който взе участие в патриотичното риалити през 2017 година. Около Бургас пък бе познат на всички като „Айляка“.

Оказва се, че Тома се е борил с коварно заболяване на черния дроб близо година. Това обяснява и факта, че Айляка не беше особено активен през летния сезон в бистрото си в Поморие.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дпс тв или бтв

    17 1 Отговор
    закривай с ряз
  • 2 Де факто

    26 1 Отговор
    От кога му викат “ айляка”, цял Бургас го знае Томата Ухото…???? Бивш затворник , вечно без пари, просещ цигари и левчета, измамник на жени( за пари става дума) , не за друго, и изиграни в долнопробни дупки по кварталите. Пълен паразит.

    Коментиран от #4

  • 3 Не и не

    17 1 Отговор
    Не се притеснявайте, всеки момент ще се появи Козлодуеца да го оплаче! Ама днес цял ден липва тоя пипон, вчера беше написал, че отива да се хвърля в Дунава...

    Коментиран от #7

  • 4 седрфтгъхуй

    15 3 Отговор

    До коментар #2 от "Де факто":

    Плюс стар алкохолик дето на ден изпиваше минимум половинка от най-гадната ракия... И обичайно поне 2 дни седмично беше тотално неадекватен заради излочените количества ракия... Единствените на които ще им е жал са дружките му алкохолици... Но и те след 5 дена ще го забравят и ще си намерят нов алкохолик за компанията
  • 5 Иван

    4 1 Отговор
    Какъвто и да е бил човек е, че чак го плюете точно след смъртта му...Егати безчувствените и гадни животни

    Коментиран от #6

  • 6 Иване

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Иван":

    “ безчувствени и гадни животни”….. сещаш ли се как са се чувствали всички тези жени( а та не са малко) , които са му помогнали, а той ги е измамил….а????? Не знам как му викате на такива безчувствени и гадни хора по вашия край, но ние в Бургас им викаме— помияри, за починалите, само добро или нищо друго освен истината…..
  • 7 Иван

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Не и не":

    Ета, очен харашо!!!
    Ама не ми гледайте писането, аз просто си упражнявах руския.