Last news in Fakti

21 Октомври, 2023 11:06 7 781 94

Хванаха Лили Иванова без капка грим (СНИМКИ)

  • лили иванова-
  • без грим-
  • без фотошоп-
  • папарашки снимки

Естрадната прима бе засечена на столичната ул. „Оборище“ и отдалеч правеше впечатление, че всяка крачка е голяма мъка за нея

Помните ли, че покойната Стоянка Мутафова казваше, че като излезе на сцената забравя за всички болежки? Очевидно при естрадната прима Лили Иванова нещата стоят по същия начин, тъй като по време на концертите си е истинска фурия, но щом падне завесата, се превръща в грохнала бабичка. Преди броени дни тя бе засечена на столичната ул. „Оборище“ и отдалеч правеше впечатление, че всяка крачка е голяма мъка за нея, пише "Уикенд".

Грозната истина за естрадната прима лъсна в момента, в който излезе от кооперацията в идеалния столичен център. Певицата беше с толкоз увиснала кожа, че видът ѝ бе слабо казано плашещ. За нейно огромно съжаление фотошопът не може да заличи нито бръчките, нито торбичките под очите, докато е на улицата. Като изключим пайетите по якето ѝ, в легендарната изпълнителка нямаше нищо друго бляскаво във въпросния ден.

Странно как Лили успява да подскача като младо яре на сцената, а на тротоара пред дома си едва успява да направи и крачка и най-вече да запази равновесие. За да не падне и да се потроши, тя се държеше здраво за брадатия левент – импресариото Николай Недеков, който е и шеф на фондацията ѝ. На човека-патерица се наложи да върви с нейното изключително бавно темпо, че да не стане някой сакатлък.

Старицата, която е родом от Кубрат дишаше като риба на сухо през устата, на моменти дори изплезваше език и долната ѝ челюст увисваше застрашително. При все, че е в пенсионна възраст, Лили продължава да се облича като тийнейджърка. В деня, в който попадна в обектива на папараците, Лили беше пременена с тесни дънки, подчертаващи тънките ѝ крака и черно кожено яке, с лъскави орнаменти и бродерии.

Интересното е, че в ръката си, певицата стискала парфюм, освен слънчевите си очила. И макар да ходи кретайки се, заложила на ботушки с високи токчета. Когато с Недеков най-после се дотътрили до джипа, на помощ ѝ се притекъл още един мъж – личният ѝ шофьор. Двамата господа успели с дружни усилия да натоварят певицата антика на задната седалка, а само минута по-късно, лъскавото возило за 150 бона потеглило плавно нанякъде. Той е новата ѝ придобивка. До неотдавна Лили се придвижваше из страната с друго возило от същата марка.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФАКТИ

    78 5 Отговор
    Е па на 84 е жената нормално е така да изглежда и да движи. С тоя скапан живот в България на днешните поколения всичко над 60 г. ще им е подарък. Гледам 30 годишни със заболявания типични за хора над 55
  • 2 Сфинкска мас

    57 5 Отговор
    Недейте да хейтите, да не ви застигне проклятието на фараона.

    Коментиран от #13

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 елке и при теб ще дойде

    32 2 Отговор
    но щом падне завесата, се превръща в грохнала бабичка.

    Коментиран от #22

  • 5 Студопор

    81 13 Отговор
    Аз не мога да разбера само какво искате от нея? Вярно е, че е на възраст. Вярно е, че се опитва да го прикрие понякога нелепо. Но какво от това? Наша и ваша работа ли е? Пее си песните жената, на никого лошо не прави.

    Всичката работа сме си свършили, гледаме кой е стар и кой е провиснал.
    За пластмасовия нос на Асен Василев да кажете нещо? Или там не може, че ще има санкции...
  • 6 Ясно

    15 47 Отговор
    Никога не е късно да станеш за резил. Добре ,че беше снаха на Пеко Таков та блесна на небосклона.

    Коментиран от #12

  • 7 Тази

    60 11 Отговор
    Ели е ужасно проста и зле възпитана "писачка". Само духовно празен човек може да събере в десетина реда толкова злоба и сарказъм към една жена, която все пак е икона в българската забавна музика. Липсата на почит и уважение към примата е най- малкото, което това момиче демонстрира. Но със сигурност - няма класа на аристократ, макар че сигурно си въобразява, че от т.н. "хайлайф"

    Коментиран от #15

  • 8 СТИГА БЕ

    52 8 Отговор
    НЕ Е ЗА СМЯХ,.. а да ви видя вас на толкова години как ще изглеждате...ДАЖЕ И ПО-ЛОШО, но и тогава няма да стигнете таланта й

    Коментиран от #34

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Гнусна

    21 39 Отговор
    е с комплексите си да живее вечно и да й се възхищава света. Това е невъзможно, смешно и показва ниско ниво на интелект. Не я уважавам и защото е алчна, нагла, саможива и развратна.
  • 11 Бу Бу

    44 10 Отговор
    Какво очаквате за жена на 84г. Направо си е перфектна. Сама се движи, с някакви стимуланти направо е фурия на сцената. За съжаление може само да и завиждаме. 90% от нас няма да достигнат до тази възраст. Да не говоря в какво физическо състояние ще са успелите да я стигнат.

    Коментиран от #26

  • 12 Ти пък

    38 12 Отговор

    До коментар #6 от "Ясно":

    или си много млад или вече не можеш да помниш...Когато се омъжи за Янчо Таков, Лили Иванова вече грееше ярко на небеосклона ! И беше истинска звезда с награди от международни конкурси и фестивали, а песните и пееше цял народ.
  • 13 Това не

    17 24 Отговор

    До коментар #2 от "Сфинкска мас":

    е "хейтене", а казване на истината.
  • 14 Гост

    51 16 Отговор
    Еееееее. Грозна статия. Баба Лила може само вода да и носите. Ненадмината е. Времето не прощава на никой, но това не е повод за това което е исипано в тая статия. Злобно и жлъчно. Да баба е и е дърта и сбръчкана, но си остава НАЙ ГОЛЯМАТА. Нашата гордост в естрадата.

    Коментиран от #19

  • 15 Лиляна

    14 33 Отговор

    До коментар #7 от "Тази":

    не е и не може да е "прима".

    Коментиран от #38

  • 16 До авторката на статията

    50 11 Отговор
    Излагаш се момиче. Не така, ще ти се смеят хората. Много ниско.

    Коментиран от #20, #28, #84

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Валя

    41 8 Отговор
    Жената е на възраст и е нормално да е така. Възрастта не прощава. Но това не означава, че още не може да пее. Не бива да се подигравате на стар човек.
  • 19 Аз да пиша

    10 8 Отговор

    До коментар #14 от "Гост":

    Може да отидеш отдолу да видиш да ли е суха.

    Коментиран от #53

  • 20 Буха ха

    43 9 Отговор

    До коментар #16 от "До авторката на статията":

    Каня уважаемата списвателка Ели Стоянова да качи своя снимка и кратка биография както всичките си колежки, да я видим на какво прилича и да споделим впечатленията си.

    Коментиран от #80

  • 21 уйко калеко

    35 12 Отговор
    ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРОФЕСИОНАЛИСТ В СВОЯТА ОБЛАСТ ДОРИ И НА ТАКАВА ВЪЗРАСТ.ПО ПРИНЦИП ВСЯКА УВАЖАВАЩА СЕБЕ СИ ДАМА СЕ ОПИТВА ДА ПРИКРИЕ ГОДИНИТЕ СИ.ЕДВА ЛИ ПОНЕ АЗ ЩЕ ДОЖИВЕЯ ДА ВИДЯ ПЕВИЦА ИЛИ ПЕВЕЦ КОИТО ДА Я НАДМИНАТ ПО ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ. ЗА ЛИЧНИЯТ Й ЖИВОТНЕ МОГА НИЩО ДА КАЖА НИТО ДОБРО ИЛИ ЛОШО ,НО ПАК ПОВТАРЯМ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИЯТ ЗАСЛУЖАВА САМО АДМИРАЦИИ.
  • 22 Бегай

    8 8 Отговор

    До коментар #4 от "елке и при теб ще дойде":

    Аааа,това не се знае .Блажени са старите хора.Някои не остаряват...
  • 23 НРБ

    21 15 Отговор
    Невероятна певица, но възрастта си е възраст..тя е на 89г все пак, ако и да твърди, че е на 84...всички от гилдията знаят как й се издаде паспорт преди десетилетия с 5г назад във възрастта , заради участие в соц конкурс и тя го спечели !! Желая й здраве и спокойни старини...незабравими са нейните песни, неповторим глас!!

    Коментиран от #29, #46

  • 24 АБВ

    14 27 Отговор
    Смешна нещастна бабичка
  • 25 Перко

    21 11 Отговор
    Пошла и жалка статия.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Бабов

    18 6 Отговор
    Баба Лили е по-стара от Библията с цели четири издания. Един Господ знае кой набор е. Казват, че по време на брака и с Янчо Таков, последният отишъл в общината и там обърнали шестицата в рождената и дата- 1936г. на деветка и станала 1938г. Но и това не променя нещата, не е по-млада от 85 години.
  • 28 Момичето

    18 12 Отговор

    До коментар #16 от "До авторката на статията":

    очевидно изпълнява поръчка срещу заплащане. Завистта и злобата нямат почивен ден. И както и да го върти, на сцената Лили продължава да блести !

    Коментиран от #31

  • 29 Айде стига

    23 3 Отговор

    До коментар #23 от "НРБ":

    С тия години втръснахте та опротивяхте.Какво значение имат няколко години при нейната възраст?!
  • 30 Старуха Изергил

    16 20 Отговор
    Както казваше един журналист:" Лили ни трови с гласа си цял живот." Тя е легенда на "социалистическото изкуство".
  • 31 Делиормана

    12 17 Отговор

    До коментар #28 от "Момичето":

    Другарката-баба от Делиормана си заслужава публиката. Каквато и е публиката, такава е и певицата.

    Коментиран от #67

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 истина

    16 17 Отговор
    Много добра статия. така трябва да се пише-истината преди всичко!

    Коментиран от #35

  • 34 Начо папазов

    12 23 Отговор

    До коментар #8 от "СТИГА БЕ":

    Какъв талант ? Комунистите я направиха "талантлива". Нейното време е безвъзвратно отминало. Тя е като Варшавсккия договор.
  • 35 Пешо от панелката

    25 6 Отговор

    До коментар #33 от "истина":

    А смеете ли да напишете истината за спортните прояви на футболиста, известен като Банкянския Меси и да приложите Негови актуални снимки, а не отпреди 10 години? Или видео, как противниковите защитници угоднически се отдръпват за да може Той да стигне до вратата? Един от тях, явно за да бъде забелязан от Него, не се задоволи само да се отдръпне, а дори падна на земята.
  • 36 кръчмар

    11 15 Отговор
    Баба Лили бе любимка на партийните секретари, на комбайнери, на бензинджии, на кръчмари, изобщо на социалистическия човечец, който пие ракия и яде туршия. Както казваха комунистите: На трудещите се. Но някои "трудещите" се станаха милионери- като кръчмарите и бензинджиите.
  • 37 Бибитко

    15 19 Отговор
    Лили може и вече да изплезва език на тези години, ама пустата му алчност за пари все не й дава мира и почивка.

    Коментиран от #39

  • 38 Не само

    23 10 Отговор

    До коментар #15 от "Лиляна":

    че е прима, но е истинска дама, макар да е дошла от Кубрат. А мнозина родени в Софийските квартали не могат на малкия и пръст вода да донесат. Тя е пример как един талант трябва да се изгражда и възпитава с дисциплина, труд и постоянство. А това, че не фамилиарничи и не "флиртува" евтино с публиката само показва, че единствено изкуството е това, което я прави истинска звезда. България, трябва да се гордее с нея, както Франция с Шарл Азнавур, който пя до 90 сет. Но културата на "елита" у нас е тенекийка покрита с евтино златно фолио.

    Коментиран от #79

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Артист

    28 8 Отговор
    Гадна ,ама много гадна статия.Какво ви интересува че е така?Човек трябва шапка да и свали че като се качи на сцена е перфектна,гениална.Публуката никога не разбира как се чувства един артист преди да се качи на сцената и в живота.Лили е велика!
  • 41 Мамул

    19 6 Отговор
    Защо се подигравате с жената? Тя е на "сто години". Все едно да се подигравате на хора с недъзи.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Пловдив

    21 5 Отговор
    Жената е на почти 90 години! Как се очаква,да изглежда...?! Нека драскачите,на подобни статии,да си представят,как те биха изглеждали на тези години,ако въобще стигнат до там,разбира се!
  • 45 Ттт

    16 12 Отговор

    До коментар #39 от "Тутурутка":

    Май не помниш как преди години плачеше, че и била малка пенсията и тогава и отпуснаха с правителствено решение. А сега ми се вози с джипове. Откъде пари ? Същата като Янка Рупкина. Взимаха хонорари, не плащаха данъци, развяваха си байрака. Отврат.

    Коментиран от #50

  • 46 Конкурсът

    13 5 Отговор

    До коментар #23 от "НРБ":

    за който пишеш е един многото, които е спечелила. Този кинкурс, заради който наистина рождената и година беше променена с ТРИ години не е в социалистическа държава. Това е конкурсът в Сантяго ди Чили. Когато излиза на сцената е освиркана от публиката, именно защото е от комунистическа страна. Лили спокойно изчаква свирканията и дюдюканията да спрат и запява "Камино". Публиката онемява и когато песента свършва дълго и екзалтирано я аплодира. Лили получава голямата награда на този конкурс. По това време Чили не е социалистическа държава. Това е истината за "нейните" години. Директорът на "Златният Орфей" - Генко Генов ми го разказа преди много години.
  • 47 Бибитко

    11 10 Отговор

    До коментар #39 от "Тутурутка":

    Абе не си бибиткам аз, а Лилито с джипчето из България за парички, че все не й стига пенсията, която Бойко - твоят кумир, й отпусна.

    Коментиран от #49, #52, #78

  • 48 папа рак

    7 10 Отговор
    Какво превъплъщение, какъв артистизъм! Това е било тренировка за концерта на Хелоуин.
  • 49 333

    18 5 Отговор

    До коментар #47 от "Бибитко":

    Лили дава пенсията си на женския манастир в Самоков и помага на много други.Защо да бие тъпана?

    Коментиран от #56

  • 50 Ццц

    16 8 Отговор

    До коментар #45 от "Ттт":

    Не гледай в нейното канче. Парите си ги е изработила с ТРУД НА СЦЕНАТА. Много години ТРУД, който само човек който се качвал на сцена знае цената на този труд. А пенсия и се полага, както на всички, които без да имат нейния финансов принос "плакаха", че уж архивите на Концертна дирекция били изгорели и затова нямат трудов стаж, та им отпуснаха персонални пенсии. Само, че когато трябваше да внасят ДОО, се водеха на ведомост, кой в ТПК, кой в Кремиковци заварчик и си спестяваха тези вноски. Все още има хора, които знаят истината...

    Коментиран от #72

  • 51 Ели

    7 10 Отговор
    Дано те застигне същото, драскачка немърлива.
  • 52 Гледам

    4 7 Отговор

    До коментар #47 от "Бибитко":

    че коментарът ми не се харесва на някой. Значи цяла "статия" пълна с език на омразата може да бъде публикувана и да "разлайва" кучетата, а дребните хорица не трябва д бъдат засягани. Ти си дребен човечец с дребна душа. Но какво значение има това за теб - ако се чувстваш щастлив?
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Сто процента тея двамата

    3 6 Отговор
    я праят "пиле на шиш" за някой лев. После Макрон бил сбъркан.....
  • 56 Бибитко

    6 10 Отговор

    До коментар #49 от "333":

    Ами като си дава пенсията, значи изобщо не й е била нужна.

    Коментиран от #59

  • 57 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    19 4 Отговор
    Повечето от нас на нейните години ще са отдавна в спомена.....тази жена ,на тези години Пее по един час на сцена......Имайте уважение към хора,които са така отдадени на изкуството!Според мен тя носи ,Кръста си с достойнство!
  • 58 Оставете жената на мира

    17 7 Отговор
    Да, възрастна е, но малцина от нас ще доживеят нейната възраст. Да, все още пее, при това добре. Публиката я обича. Дано има още хубави дни пред себе си.
  • 59 Може

    13 5 Отговор

    До коментар #56 от "Бибитко":

    и да не и е нужна, но и се полага, а тя ще решава какво да прави с нея. И тя е решила да я дава на манастира. Я кажи, ти даваш ли или само пресмяташ чуждото.

    Коментиран от #60

  • 60 Бибитко

    10 9 Отговор

    До коментар #59 от "Може":

    Тук не става дума за завист, а за принципа. Защо не дава пари от тези които печели по концерти, на които билетите са архискъпи, ами дарява пенсията си, който натоварва бюджета? И след като си толкова наясно с битието й, кажи кога Лили Иванова е дала благотворителен концерт, парите от който да отидат за деца-сираци или бедни хора?

    Коментиран от #62, #63

  • 61 Стас

    9 7 Отговор
    Лили е родена през 1936-та година,сега е на 87 години. Със Симеон Сакскобургготски са почти наборчета. Да е жива и здрава певицата,желая й да е здрава и да се наслаждава на живота! Ходи на високи токчета,защото телесно е ниска,а е и слабичка,като фигура.

    Коментиран от #70

  • 62 Не се притеснявай

    10 7 Отговор

    До коментар #60 от "Бибитко":

    че натоварва бюджета със 700 лв. Години на ред тя е пълнила този бюджет. Имах шанса да работя в организацията на концертната дейност и знам това много по-добре от всички, които се изживавате като много справедливи. Нейните концерти са продуктът, който тя произвежда и продава. Също като пчеларя. .. Разходите за подготовката на един концерт са за нейна сметка, а те не са малко повярвай. Не си мисли, че ей така, хоп-троп и на сцената... Кажи ми все пак ти даваш ли и кога за последенпът си дал за благотворителност ? Или не знаеш, че е казано когато правиш добро, недей да тръбиш за него. Истинската благотворителност се върши тихо.
  • 63 22222

    11 5 Отговор

    До коментар #60 от "Бибитко":

    Какво прави с пенсията и парите от концерта си е нейна работа.Колко музиканта са с нея,наем зали,пътни ,реклама,пари за агенция за продажби на билети,данаци ,и още има но няма вече да изброявам Всичко е много сложно затова не гледайте в чуждото канче,а парите за пенсия също си ги е изработила,защо да натоварва бюджета..
  • 64 Гост

    7 7 Отговор
    Прилича на бабичка копала цял ден на полето. То тая бе знае що е работа .

    Коментиран от #69

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Роза

    5 7 Отговор
    Лили ще направи по-добре,ако на тези години си стои повече в къщи!В борбата с времето накрая винаги ние сме губещите!От един познат лекар знам,че с възрастта органите остаряват и отслабват,затова не можем винаги да живеем така ,както на младини!Лили рискува да получи инфаркт на сцената,или с високите токове да се спъне и да си счупи крак,което на тази възраст е фатално!Казвам го напълно добронамерено към нея,нека си поживее още и да е здрава!

    Коментиран от #83

  • 67 Га6и

    6 7 Отговор

    До коментар #31 от "Делиормана":

    Публиката на Лили са тези, които реват, че пенсиите им са ниски, живеят на социални помощи и енергйни добавки, но имат и спокойно дават стотици левове за нейните билети. Будали в тази държава много, мислещи и разбиращи от изкуство малко.

    Коментиран от #68

  • 68 Старцев-Бабунов

    7 7 Отговор

    До коментар #67 от "Га6и":

    Публиката заслужава такива като дъртата баба Лили, както и самата баба заслужава тази "публика".
  • 69 Маман

    6 6 Отговор

    До коментар #64 от "Гост":

    По-скоро прилича на стара "Маман", която си харчи "заслужено" спечелените пари и дава по десет стотинки за социални помощи.
  • 70 Малашевци

    6 6 Отговор

    До коментар #61 от "Стас":

    И двамата с "царя" са на един акъл-нямат образование, лъъжат хората, стиснати са, лакоми за пари и имоти, чужди за хорското страдание, лицемерни, коварни, с късмет в живота. И на двамата некролозите им се подават от джобовете.
  • 71 Соваж бйби

    7 8 Отговор
    Давам 8 от 10 точки на фотографа най вече за третата снимка ,с отворена уста хаха .10 точки когато я снеме в лице не само в профил !В очакване скоро с инвалидна количка или патерици да изнася концерти,по страшното дори и след смъртта и тя ще си остане в София и ще продължи да пее и да досажда на хората като шейтан в тъмното казват че свирел ,тази ще се прозава ветровеее .
  • 72 Детелин Парабабов

    7 9 Отговор

    До коментар #50 от "Ццц":

    Голям труд, няма що. Само тук такива виреят. Защо не бе отишла да пее в Париж, сигурно и в някое бистро от краен емигрантски квартал не биха я пуснали. "Детелини, детелени"...колко сте наивни, пийте гроздова , псувайте и слушайте бабата на вашия живот.

    Коментиран от #73, #76, #82

  • 73 Роза

    5 5 Отговор

    До коментар #72 от "Детелин Парабабов":

    Браво!Само за името,което си си измислил,заслужаваш възхищение!Направо паднах от смях!
  • 74 Кич

    5 11 Отговор
    Тази от половин век и повече трови общественото съзнание

    Коментиран от #89

  • 75 Политбюро

    5 4 Отговор
    Живее на улица "Тодорище"
  • 76 0000

    7 6 Отговор

    До коментар #72 от "Детелин Парабабов":

    Хайде иди да пееш ,да видим някой ще те слуша ли и дали ще ти даде паричка.

    Коментиран от #77

  • 77 Веце

    5 3 Отговор

    До коментар #76 от "0000":

    Пей ти. Например в това място, което сам си определил- 00, демек и в двете вецета.
  • 78 Абе

    5 1 Отговор

    До коментар #47 от "Бибитко":

    Бибитко, кога сме яли и пили заедно та да знаеш, че Бойко ми е кумир ? Аз кумири нямам, ни Бойко, ни Киро. Всичките са един дол дренки - кисели.
  • 79 Ами

    7 4 Отговор

    До коментар #38 от "Не само":

    като помислиш, май само тя и В. Найденов не влязоха в Биг брадър,а и Богдана... Май не е толкова алчна за пари. Просто има достойнство .

    Коментиран от #90

  • 80 Хаха Буха

    5 2 Отговор

    До коментар #20 от "Буха ха":

    Опитах се да отворя снимката на Ели,публикувана под "материалчето", ама не се показва, както на другите...Що си крие лицето ? Гузна съвест или страх от "благодарни" читатели?
  • 81 компромис

    4 6 Отговор
    Може пък да е клип към песента "Лиле ли си, зомби(л) ли си, гьол ли си?"
  • 82 Детелине

    7 4 Отговор

    До коментар #72 от "Детелин Парабабов":

    , разбрахме, че хал хабер си нямаш от този занаят, не се излагай повече с профански заключения. Лили ПЯ в Париж и не къде да е, а в зала "ОЛИМПИЯ" ! Знаеш ли кои други български изпълнители са имали концерт там ?
  • 83 Верно

    6 4 Отговор

    До коментар #66 от "Роза":

    е, че дори красиви Розите имат бодли. Не се притеснявай за Лили. Тя е направила избора на живота си и дори да получи инфаркт на сцената, това е нейния избор. Не мисли, че е толкова глупава и, че не се виждала с лекари...
  • 84 Същите

    6 4 Отговор

    До коментар #16 от "До авторката на статията":

    снимки и същото заглавие публикува седмичникът за клюки "Уикенд". Въпросът е кой от кого е преписвал - Ели или Уикенд

    Коментиран от #88

  • 85 Шоги 6

    5 3 Отговор
    Бъдете поне половин процент от това което е Лили Иванова,пък тогава говорете за нея....! В България най-много лаят , некадърниците , завистниците ,злобарите..... понеже нищо друго немогат,злобеят по чужди адрес...!!! Направете една частица от това което направила тя за България,пък тогава говорете!.... Ама не можете....!
  • 86 Шоги6

    6 4 Отговор
    Бъдете поне половин процент от това което е Лили Иванова,пък тогава говорете за нея....! В България най-много лаят , некадърниците , завистниците ,злобарите..... понеже нищо друго немогат,злобеят по чужди адрес...!!! Направете една частица от това което направила тя за България,пък тогава говорете!.... Ама не можете....!

    Коментиран от #87

  • 87 Браво

    2 5 Отговор

    До коментар #86 от "Шоги6":

    Шоги ! Истината ! Право в очите !
  • 88 козирок

    3 1 Отговор

    До коментар #84 от "Същите":

    Жълто е.
  • 89 Я па ти

    5 2 Отговор

    До коментар #74 от "Кич":

    ми слушай кръчмарската чалга.
  • 90 Ясно

    4 4 Отговор

    До коментар #79 от "Ами":

    Да бе не била алчна за пари, а кой се снима в Плейбой на дърти години.
  • 91 Младеж

    2 4 Отговор
    Ня времето имаше един филм живият мъртвец много як беше
  • 92 Явор

    0 0 Отговор
    Млада е по дух и е красавица в сравнение с много други на нейната възраст.
  • 93 хаха

    1 0 Отговор
    Толкова злобно написана статия… как живеете със себе си не знам.
  • 94 Тони

    0 0 Отговор
    По-голяма злоба от тази, с която е написано горното, скоро не бях срещала! Как е възможно да храните себе си с толкова омраза? Зарежда ли ви?