Last news in Fakti

23 Октомври, 2023 10:58 2 710 0

Потомка на Гюрга Пинджурова пее в „Гласът на България“

  • гюрга пинджурова-
  • певица-
  • гласът на българия-
  • шоу-
  • музика-
  • внучка

Ивана от малка е увлечена по музиката и сама моли майка си да я запише в музикално училище

Праправнучката на Гюрга Пинджурова – Ивана, е един от най-новите участници в „Гласът на България“. По време на снощното издание на шоуто се чу и видя как тя омая с блендата си и изключително трудната песен, която бе избрала, Миро, който бе и единственият треньор, който се обърна.

„От малка пея. Помолих майка ми да ме запише в музикално училище. И не само това. Помолих я да ме запише и на частни уроци“, каза в представянето си Ивана.

23-годишната млада дама живее в София. Тя се занимава с музика от 4-ти клас.

„Ще дам всичко от себе си да не те разочаровам“, обеща на треньора си Ивана.

„Това, което не се виждаше докато бяхме с гръб, е колко е красива. Вярвам, че ще разгърне своя потенциал“, заяви Миро.

Гюрга Пинджурова е родена през 1895 г. в Трън, завършила е оперно пеене, оперна и народна певица, припомня в. Струма. В родния ѝ град е издигнат паметник в нейна чест, а читалището носи нейното име.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА