Last news in Fakti

23 Октомври, 2023 11:56 1 390 2

Маниак преследва и тормози Шарън Стоун и семейството ѝ

  • шарън стоун-
  • актриса-
  • звезда-
  • преследване-
  • преследвач-
  • маниак

Психично болният мъж твърди, че е бил сгоден за звездата и двамата са имали син, който е бил мистериозно убит

Маниак преследва и тормози Шарън Стоун и семейството ѝ - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Шарън Стоун е преследвана от мъж вече две години, тя и семейството ѝ "живеят в страх". Това съобщава вестник Daily Mail, който се позовава на частния детектив Пол Барези, към когото Стоун се е обърнала за помощ. Пол Барези е опитен частен детектив, който често работи с известни личности. Преди години дори самата Амбър Хърд го нае да "копае мръсотии" за Джони Деп, но в крайна сметка го уволни, защото Барези не намери нищо уличаващо.

Кой е преследвачът на Шарън Стоун

Според Барези преследвачът, обсебен от Шарън Стоун, е бивш войник от специалните части на унгарската армия на име Шандор Борош, който сега живее в Лондон. Той твърди, че през 1986 г., когато Шарън е била на 28 години, тя е била негова годеница и е родила син на име Джеймс, който е убит малко след раждането. Твърди се, че за да разбере обстоятелствата около смъртта на детето, той прави отчаяни опити да се срещне със звездата.

"Той няма да я остави. Преследва я през последните две години и наскоро се появи в къщите на майка ѝ, брат ѝ и сестра ѝ. Той планира всичко внимателно, това беше неговата мисия. Неговата агресия и страст се засилиха", казва Барези.

В едно от последните си писма Борош пише на актрисата, че "психическото му състояние се е подобрило" и той "се връща към нормалното", но в същото време пита как е починал синът му и иска среща. Той също така признава, че е проследил членове на семейство Стоун: "Наскоро се върнах от Лос Анджелис. Отидох при майка ви Дороти, за да получа адреса ви, за да можем да говорим за живота, който имахме с вас. Срещнах се с по-големия ви брат Майкъл, но той беше груб с мен и искаше да се обади на полицията. Моля, свържете се с мен!" В писмата си Шандор нарича актрисата "ангел".

За по-малко от три дни детективът проследил Борош и дори научил телефонния му номер и провел разговор с него. Докато говорил с него, Шандор отново отворил темата за мъртвия си син, обвинявайки Шарън и семейството ѝ, че "знаят нещо, но не искат да го кажат". Заключението на частния детектив без съмнение е, че мъжът е психично болен. След като Борош бе идентифициран, Шарън може да получи ограничителна заповед.

За жалост, това не е първият преследвач на холивудската звезда. Преди години тя трябваше да се предпази от италианеца Агостино Помато. Той твърди, че е дошъл от Италия специално, за да се сгоди за звездата. След като мъжът беше приет в психиатрична болница, известно време той продължи да пише писма на Шарън, пише БГНЕС.

Наскоро пък стана ясно, че актьорът Матю Макконъхи също има проблеми с твърде настъпателна фенка и дори е успял да си издейства ограничителна заповед срещу нея.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смех

    2 1 Отговор
    На такива дават визи като им потрябва ликвидация на някой...после луд бил и го пускат
  • 2 Фаталинстинкт

    1 1 Отговор
    Гледали сме го този филм, Диаболик се казваше или нещо подобно.