Last news in Fakti

23 Октомври, 2023 15:18 2 222 4

Мирела от „Игри на волята” за битката с булимията (ВИДЕО)

  • мирела илиева-
  • игри на волята-
  • булимия-
  • семейни проблеми

Драматични събития в семейството на красавицата отключили болестта ѝ

Една от най-красивите участнички в миналогодишния сезон на "Игри на волята" - Мирела, направи шокираща изповед за тежката си битка с булимията. Брюнетката сподели пред Мон Дьо по NOVA телевизия, че драматични събития в семейството ѝ отключили болестта ѝ.

"Разводът на родителите ми ме прехвърли към булимията. Не съм говорила по тази тема досега. Заради създаването на перфектното женско тяло в интернет, много момичета имат проблеми, какъвто имам и аз. Тъкмо бях влязла в гимназията и ми трябваше съвсем малко тогава, за да залитна, имах стресирана психика, вкъщи беше кошмар. Тогава едно момче ми каза, че съм качила някое и друго килце и аз го приех много сериозно, не спрях да мисля за това. Прибрах се и спрях да ям, мразех се. След всяко хранене отивах в тоалетната и предизвиквах повръщане. Това продължи почти година. Ти знаеш през цялото време, че не трябва да го правиш, но не можеш да спреш", разказа Мирела.

Тя разкри, че последният път, в който е имала пристъп на булимия е бил след участието ѝ в "Игри на волята". "Бях стигнала до 45 килограма. Целият стрес, който ми се случи, ми повлия много на имунната система. Вкъщи беше истински ужас, аз бях малка, но достатъчно голяма, за да знам какво се случва. Нямаше как да застана между тях, просто ги слушах от другата стая.", сподели още брюнетката.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Президентът на Мали

    9 1 Отговор
    Мамината разглезена дебеланка. А тука гладуваме и ходим голи и боси.
  • 2 Соваж бейби

    8 0 Отговор
    На хората с болимия трябва да им слагат катинар на хладилника ,мазата с буркани и да нямат пари може да излезе посред нощ да търси хамбургер или пица.Да се отвря само два пъти на ден кухнята и в малко количество.

    Коментиран от #4

  • 3 гълъбица Гица

    6 1 Отговор
    Булимията към Мирела: -Въоръжена съм с две филийки хляб. Битката между нас продължава! Следващ въпрос имаш ли?
  • 4 Идън

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Соваж бейби":

    Психологическото разстройство от неприятните емоции е избило в хранително разстройство.Булимията е състояние , при което тревожността, депресията и лошите емоции са избили в този начин на действие- а това е като зависимостите - в случая е от това действие. Да го лишиш от това действие не е добро решение на проблема. Анорексията също е свързана с психологическо разстройство- това е другата крайност.