Last news in Fakti

24 Октомври, 2023 08:17 1 424 3

Ким Кардашиян показа СНИМКИ от рождения си ден

  • ким кардашиян-
  • рожден ден

Звездата разкри бляскави моменти от празника си

Ким Кардашиян показа СНИМКИ от рождения си ден - 1
Снимкa: БГНЕС

В неделя Ким Кардашиян сподели снимки от рождения си ден, на които позира със сестрите си Клои, Кендъл и Кайли Дженър в ресторант „Funke“ в Бевърли Хилс.

„Благословена съм, че спечелих джакпота с приятели!“ написа Ким. „Не можех и да мечтая, че ще бъда толкова щастлива да наричам тези момичета мои приятелки ✨ Благодаря ви за цялата любов за рождения ден ❤️.“

Риалити звездата сподели още кадри от празника си, на които позира с другите си гости, сред които Хейли Бийбър, Лорън Санчес и най-добрите приятелки Оливия Пиърсън, Натали Халкро, Стефани Суганами и приятелката от детството Алисън Статър, пише people.com, цитиран от vesti.bg.

Няколко снимки също разкриха тортата за рождения ден на Ким на партито, която беше като нейната корица на Fortune, която я отбеляза като една от „100-те най-влиятелни жени в света“.

Междувременно Клои сподели снимка на нея и Ким, позиращи на тържеството, докато тя носеше шикозна бяла мини рокля и подходящи обувки.

В събота Крис Дженър даде началото на честването на рождения ден на Ким, като я похвали за това, че е „най-добрата дъщеря, майка, сестра, леля, братовчедка, най-добра приятелка, довереник, партньор за пътуване, приятелка за пазаруване, стилист и терапевт… ” в публикация в нейната история в Instagram.

„Възхищавам ти се повече, отколкото знаеш, и искам да знаеш, че си вдъхновение за толкова много, но особено за мен“, добави Дженър.

Ким също получи поздравления за рождения си ден от сестрите си Клои, Кайли и Кортни, които се пошегуваха с различните им „вражди“ в публикацията си.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Венелина гроши биг брадър

    0 0 Отговор
    Фър фър църцоркам си и си пия бира
  • 2 Хахаха

    3 0 Отговор
    Толкова е одъртяла и погрозняла , че е започнала да прилича на макя си !
  • 3 5222

    2 0 Отговор
    грозни са. арменки и травестити