Last news in Fakti

24 Октомври, 2023 10:46 1 948 2

Дуейн Джонсън е недоволен от своя восъчна фигура, приличал на Дейвид Бекъм (СНИМКА)

  • дуейн джонсън скалата-
  • восъчна фигура-
  • париж-
  • недоволство

"Направили са го да изглежда, сякаш никога не е излизал на слънце през живота си", коментират фенове

Дуейн Джонсън е недоволен от своя восъчна фигура, приличал на Дейвид Бекъм (СНИМКА) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Музеят „Гревен" в Париж, който е специализиран във восъчни фигури на известни хора, наскоро бе подложен на критики заради скулптура на Дуейн "Скалата" Джонсън.

Някои хора се включиха в социалните мрежи, за да обвинят музея, че е "избелил" фигурата на звездата от "Черният Адам", като коментираха, че наскоро представената фигура страда от "меланинов дефицит".

Джонсън, чийто покоен баща, борецът Роки Джонсън, е чернокож новошотландец, а майка му, Ата Майвия, е самоанка, видя възмущението и го коментира на 22 октомври в социалните мрежи.

View this post on Instagram

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)

"За сведение, ще накарам екипа си да се свърже с нашите приятели от музея "Гревин" в Париж, Франция, за да можем да работим по "обновяването" на восъчната ми фигура с някои важни детайли и подобрения - като започнем с цвета на кожата ми", написа Джонсън.

Според сайта на музея "след като Дуейн Джонсън е бил избран на първото издание на наградите "Гревен", скулпторът Стефан Барет е трябвало да разчита на снимки и видеоклипове, за да създаде статуя, възможно най-близка до реалността, без присъствието на международната звезда".

"Направили са го да изглежда сякаш никога не е излизал на слънце през живота си. Прилича на Дейвид Бекъм или на член на кралското семейство. Вие поне проверихте ли в Гугъл как изглежда Скалата?", бяха коментарите на феновете, предава ladyzone.bg.

В поста си в Инстаграм Скалата обещава следващия път, когато е в Париж, да се отбие за едно питие в музея при обновената статуя.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ми !! прав е

    1 0 Отговор
    Баш си е Бекъм с мускули !!!!!
  • 2 ПРИЛИЧА СИ ДОСУЩ

    0 0 Отговор
    НА КЮНЕЦ !