Last news in Fakti

25 Октомври, 2023 07:35 1 209 2

Отиде си китаристът на Massive Attack

  • китарист-
  • анджело брускини-
  • masssive attack-
  • почина

Анджело Брускини беше болен от рак на белите дробове

Отиде си китаристът на Massive Attack - 1
Снимкa: Shutterstock

Почина китаристът на Massive Attack Анджело Брускини. Той загуби битката с рака на белите дробове. Това стана ясно от съобщение на групата, разпространено във вторник, пише novini.bg.

"Почивай в мир, Анджело. Брилянтен и ексцентричен талант. Бяхме късметлии, че заедно споделяхме живота си", се казва в изявлението.

Анджело Брускини е роден в Бристол, той се присъединява към Massive Attack през 1995 г. През юли тази година той призна, че е диагностициран с рак и смята да напише книга за живота си. Тогава той написа: "За втори път лекарите в болницата ми казаха "Късмет!". Мисля, че съм прецакан."

Няколко дни след това китаристът пише, че ракът му е неоперабилен.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Субар

    0 4 Отговор
    Ваксиниран?
  • 2 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    Поклон