Last news in Fakti

25 Октомври, 2023 11:47 1 523 4

Tролове избухнаха с обиди срещу сина на Парис Хилтън

  • парис хилтън-
  • син-
  • обиди-
  • подигравки

9-месечният Финикс получи солидна доза подигравки за размера на главата си

Tролове избухнаха с обиди срещу сина на Парис Хилтън - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Синът на Парис Хилтън - 9-месечният Финикс, се оказа жертва на злобни тролски коментари, след като известната му майка реши да сподели негови снимки от първото им съвместно пътуване до Ню Йорк.

Момченцето получи солидна доза подигравки за размера на главата си. Феновете на Парис обаче побързаха да защитят нея и сина ѝ, като самата богата наследница направи коментар по темата.

"Има болни хора на този свят. Моят ангел е напълно здрав. И да, разбира се, че е ходил на лекар, просто има голям мозък", сподели Хилтън.

Парис и съпругът ѝ Картър станаха родители на Финикс чрез сурогатна майка, припомня dir.bg. Двойката пазеше новината за него в тайна буквално до появата му на бял свят. В свои интервюта блондинката не спира да споделя колко е щастлива да бъде майка и с нетърпение очаква двамата с Картър да се сдобият с още няколко наследника.

Преди дни Парис сподели, че наскоро се е видяла с приятелката си Бритни Спиърс, за която разкри, че се чувства добре. Двете споделиха в мемоари за трудното минало, което са имали и което е останало скрито от широката публика. Един от тези моменти е, че и двете са правили аборт на млада възраст - Бритни, когато е била на 19, а Парис - на 22 г.

Хилтън не скри и вълнението си, че се подготвя мини сериал, който е базиран на мемоарите ѝ, но все още пази в тайна кой ще влезе в нейния образ.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Да се

    22 2 Отговор
    подиграваш и присмиваш на бебе е абсолютно грозно и нечовешко ! При това всичко тепърва ще се променя ! Да е живо и здраво !
  • 3 и аз имах като

    3 2 Отговор
    бебе голяма . климваше ми наляво или надясно , защото врата ми беше тънък . Дядо ми я повдигаше и така с гимнастика се оправих . сега разбрах как без голям корем изведнъж с детенце . а писаха че е фригидна както е фолкаджииката .
  • 4 карабатак калтак

    3 3 Отговор
    Абе в нашата традиция нали казваме ангели, на децата които са си отишли от този свят? Какви ангели ги гонят оттатък Голямата вода?