Last news in Fakti

25 Октомври, 2023 11:56 1 139 10

Пинк била на косъм от смъртта след коктейл от наркотици

  • пинк-
  • певица-
  • свръхдоза-
  • наркотици-
  • зависимости

Свръхдоза за малко да отнеме живота на певицата, когато била тийнейджърка

Пинк била на косъм от смъртта след коктейл от наркотици - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Пинк припомни страховит момент от миналото си, когато за малко не е умряла от свръхдоза през 1995 година.

По време на интервю за предаването 60 Minutes 44-годишната певица си спомни за събития от младежките ѝ години, които са довели до прекаляването с наркотиците само седмици преди да подпише първата си сделка за записване на албум, предава tialoto.bg.

„Бях бунтарка. Имах голяма уста. Нещо все ме буташе в грешната посока. Израснах в къща, в която всеки ден родителите ми си крещяха, хвърляха неща един по друг. Мразеха се“, разказва Пинк.

Заради трудното си детство започнала да се забърква с наркотици като хем използвала, хем продавала. Така се стига до Деня на благодарността през 1995 година, когато била на ръба на смъртта заради свръхдоза. Тогава присъствала на парти, на което нещата излезли извън контрол. „Взех екстази, ангелски прах, кристали, всичко, за което се сетите. След това припаднах. Бях взела твърде много“, спомня си за кошмарната ситуация певицата.

Попитана дали това е най-близката ѝ среща със смъртта, Пинк уверено казва „Да“. Обяснява, че ситуацията е била повратна за живота ѝ. Спряла да използва тежки наркотици и само няколко седмици по-късно сключва първата си звукозаписна сделка с R&B групата Choice.

Това не е първият път, в който Пинк споделя за злоупотребата с наркотици в миналото. През 2012 година тя казва пред списание Shape, че не е попадала в болница заради свръхдозата, но това е бил моментът, в който се е събудила и осъзнала, че трябва да промени начина си на живот.

„Спомням си, че една сутрин се събудих на пода и това беше последният път, в който пипнах наркотици“, каза тя по това време.

Злоупотребата със забранени вещества не успява да покоси Пинк, но отнема живота на някои от най-близките ѝ приятели. Така тя се вдъхновява да напише сингъла Who Knew през 2006 година. Пред Кели Кларксън казва, че смъртта на двама от приятелите ѝ я е накарала да запише парчето, което има специално значение за нея.

„Загубила съм няколко приятели заради свръхдоза, като последният ми беше много, много, много близък и го обичах страшно много“, казва тя за приятелка с името Секоу, която умира от свръхдоза хероин, когато двете са тийнейджърки.

Изпълнителката споделя, че песента Who Knew е била олицетворение на различни болки през годините, включително загубата на дядо ѝ, на кучето ѝ и на някои от най-близките ѝ приятели. „Загубила съм много хора, така че винаги имам тъга, за която да пея“, казва Пинк.

Когато Кларксън казва, че сигурно е трудно да загубиш толкова много близки хора, колежката ѝ заяви, че музиката успява да ѝ помогне да премине през тежките ситуации и да се бори с емоциите си.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Случва се

    2 1 Отговор
    Пинк явно не дружи с Тинк...
  • 2 Пинко

    2 3 Отговор
    Тея всички музикантчета са отрепки.
  • 3 Нормален

    2 1 Отговор
    Е голяма работа!
  • 4 и в бг взимат горките .

    1 0 Отговор
    ама смърта не ги отнася . качество . южна америка е мексико или ямайка . Такива са изнасяли от Турция 55 кг . Пинк и тя като Деми спасена от докторите . Няма да взема повече . Филма Бодигард няма да има 1, 2 , 3 нищо че е касов . Няма костнър кого да пази .
  • 5 Ела

    2 0 Отговор
    Изобщо не се учудвам. Щях и то повече, ако не беше взимала.
  • 6 Гост

    1 0 Отговор
    Нямаше да е голяма загуба, един безполезен наркоман по-малко, естествен подбор.
  • 7 Кадир

    1 0 Отговор
    Какво ме интересува тази баба?
  • 8 амбрияж смукач

    2 0 Отговор
    Няма бивши наркомани! Лъже като бразилка от Максуда!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.