Last news in Fakti

27 Октомври, 2023 09:33 3 482 3

Участници във "Фермата" разкриха интимни подробности за предпочитанията си към другия пол

  • фермата-
  • участници

Наскоро жените в стопанството описаха по какъв точно тип мъже си падат

Във "Фермата" напоследък става много горещо, но не само заради ожесточените битки, но и заради интимните подробности, които разкриват участниците. Наскоро жените в стопанството описаха по какъв точно тип мъже си падат. И, разбира се, това провокира голям интерес, пише show.blitz.bg.

Фитнес треньорката Ния, която отглежда сама малкия си син, първа се осмели да опише идеалния партньор. "Трябва да има чувство за хумор, да е добродушен и да обича детето ми", обясни 27-годишната участничка, която приковава вниманието с перфектно тяло и атрактивни татуировки.

Още с влизането си в риалитито тя хвърли око на атлетичния Георги, който обаче бързо я отряза, насочвайки вниманието си към гимнастичката Валерия. Въпреки че не получи, каквото искаше от земеделеца, Ния запази добри отношения с него.

Продавачката на цветя Еми също описа с една дума перфектния мъж. "Трудолюбив, друг не мога да търпя", отсече участничката, която е сред най-работливите стопанството.

Далеч от риалитито тя обикаля с бус градските пазари и продава цветя, като всеки ден си ляга в полунощ, а 4 часа по-късно вече е на крак. С бащата на дъщеря си Еми се е разделила, когато детето било само на 30 дни и оттогава се грижи сама за него.

Актьорът Петър също не пропусна да опише перфектната половинка, като в мечтите си той се вижда до "силна жена, със собствено мнение".


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 българин

    13 0 Отговор
    те и игри на волята са понагласени тук там ама тези бият дъното отвсякъде такава простотия и при аборигените няма
  • 2 бай Иван

    8 1 Отговор
    Понеже явно никой не го гледа ,ще почнат да се из..кват по двойки, по тройки, белким върнат интереса към предаването. Следващият сезон ще се казва" Фермата- онли фенс"
  • 3 Дерибеев

    7 0 Отговор
    Художеснтвената гимнастичка, с малките цици, Валерия, дето си тръгна, беше доста секси !