Last news in Fakti

28 Октомври, 2023 12:12 5 801 68

Зрителите за отпадането на Цвети от "Игри на волята": Нагласена работа!

  • цвети-
  • виолета стайкова-
  • игри на волята

"Спирам да го гледам, толкова нагласена работа, че то е очевадно вече.", пишат зрители в социалните мрежи

Шампионката по калистеника Цвети Станева напусна “Игри на волята" 5. Тя беше победена в елиминационна битка от бизнес дамата Виолета Стайкова. 22-годишната Цвети водеше през по-голяма част от времето, но Виолета се ползваше с предимство благодарение на своя съюзник Иван Рълев.

Зъботехникът от Симитли спечели съревнованието на съюзниците срещу футболния съдия Крум Апостолов. Освен 30 златни гроша, Рълев получи още едно голямо предимство, пише Varna24.bg.

Той ще може да залага по време на днешната кастинг битка, в която претендент за сезон 6 на “Игри на волята" ще се изправи срещу плувеца Георги Янев от сезон 4. Отпадането на Цвети ще отслаби коалицията на Крум и модела Калоян Митов, като те по всяка вероятност ще станат мишени на съюза около Виолета и Рълев. Зъботехникът обаче ще поеме голям риск днес и при грешен залог може да отслаби позициите на коалицията си.

"Спирам да го гледам, толкова нагласена работа, че то е очевадно вече. Лансира се злобата, арогантното и недостойно поведение!", "Жалко за Цвети, харесвах я! Поне си тръгна с достойнство! Битката беше предначертана! Нямаше никакъв шанс срещу Виолета, особено с това огромно предимство! Досега не беше давано такова на никой от участниците в игрите! Явно е, че лансират тази Виолета! Победата ѝ беше подарена! Факт!", не крият разочарованието си зрители.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 75 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 8 Отговор
    Когато Си Успешен Имаш Фалшиви Приятели и Истински Врагове
  • 2 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 5 Отговор
    Често За Да Успееш в Животът Трябва Да Си Имаш Вуйчо Владка
  • 3 дон

    91 1 Отговор
    Долна работа.Всичко прозира.Толкова е нагласено ,че няма накъде.Отблъскват зрителите.Спирам да гледам.ПРОСТОТИЯ.
  • 4 Облъчен

    92 2 Отговор
    Нагласена битка. На Злобара и дадоха вкарано топче, но трябваше да мине по трасето втори път. Там е измамата.
  • 5 Читател

    92 2 Отговор
    Аз ги гледах но това ще е до вчера.Извиннявам се но простотията и тарикатите са в повече в тая държава.
  • 6 Иван

    93 2 Отговор
    Абсолютно нагласена работа. Никога пред миналите игри не е било толкова явно и некадърно нагласеното. Спирам да го гледам абсолютен срам за предаването.
  • 7 Аристотел

    95 1 Отговор
    Когато превръщаш пошлостта, завистта, злобата и грубостта във култ, това не остава незабелязано от зрителя. Това е подигравка с нас, както и със част от участниците. Палец надолу

    Коментиран от #11

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Не е честно

    87 2 Отговор
    Какво беше това брутално "ПРЕДИМСТВО" ? Хайде съгласих се за едно топче да е на готово, ама кое доведе до двете преминавания, които наложиха на Цвети? ТОВА Е ТОТАЛНО БЕЗОБРАЗИЕ. Обичах да гледам игри на волята, но това тотално ме отблъсна и вече им теглих една м.......на и повече няма никога да я гледам тази МУШЕНГИЯ.
  • 10 Игри на злобата

    88 1 Отговор
    Недоволството изригва като вулкан, след като сценария прозира и се вижда с просто око. Участниците са само пионки с договор за мълчание, актьори без стаж и талант. Грозна гледка. По-лошото е, че ни мислят нас за блеещи биологични единици без интелект. Потрес.

    Коментиран от #12

  • 11 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 1 Отговор

    До коментар #7 от "Аристотел":

    Точно
  • 12 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 1 Отговор

    До коментар #10 от "Игри на злобата":

    Факт
  • 13 Не сме глупави

    76 2 Отговор
    Предимство което реши изхода на битката още преди старта. Единствено Супермен от комиксите може да победи, но не и някой простосмъртен. За това става въпрос.
  • 14 Аз Човекът

    66 1 Отговор
    Нима ние не виждаме как подменят ценностната ни система с лъжи преплетени със злоба? Нима ние сме бездушни същества нямащи очи и уши, мисъл и интелект? Зад фасадата на една уж игра, се крие манипулацията възвеличана в култ към негативното и пошлото.
  • 15 ха, ха

    54 1 Отговор
    Е то и от космоса се вижда, как зрителите няма да го видят.Гредата в очите на продуцентите е дебела колкото китайската стена.
  • 16 Селянин

    35 2 Отговор
    Робът се нуждае от хляб и зрелища, за да няма странични мисли във вреда на робовладелеца.
  • 17 Очевадно

    64 1 Отговор
    Това не е състезание а театър със готов победител. Не е за праймтайма а за сутрешен блок на Нова. Тук не става въпрос за пари а за чест, доблест и достойнство а за злоба и манипулативност грижливо подкрепяна от продуцента. Аз съм до тук.
  • 18 ИроничнО

    54 2 Отговор
    Вижте в дясно на снимката мутанта с гръцмула в доволна гримаса и светещи зъркели. Той трябва да е вашия фаворит. Вие трябва да го гледате с опулени очи и радост в сърцата. Той трябва да е вашият идол. Това е целият смисъл от Игрите на Пошлостта. А за мен е ясно, че сменям програмата и няма да продължа с облъчването. Не, благодаря
  • 19 не мога да проумея

    88 2 Отговор
    Защо, какво пречеше Цвети, та продуцентите я отстраниха. Истината е, че те умишлено дадоха такова огромно предимство на Виолета. Освен това, много добре знаят, че Цвети не е перфектна в плуването. Но тази Цвети....тя не върти интриги, не е нагла,
    чистосърдечна и мила, а такива не му трябват на това интригантско предаване. Отвратена съм. Как възпитават подрастващите - да постигат всичко с уговорки и да се "въртят" така нещата, че тези, които създават сеири да останат. Някой ще каже, че Крум ако беше спечелил, Цвети щеше да има същото предимство. Съмнявам се. Предимствата не се обявяват преди битките, защото просто се натаманяват според играчите. Отвратително предаване.

    Коментиран от #57

  • 20 Тоя

    6 60 Отговор
    Абе че е нагласяват правилата спрямо интригата е факт.Че предимството беше големшко пак е факт ,но Цвети много се забави в плуването даже плуваше и на обратно.Реално Цвети накрая имаше предимство само до понтона въпреки че Виолета се забави много на топчетата.Ако Цвети беше по-бърза в морето щеше да я бие.

    Коментиран от #36, #60

  • 21 Катинара

    63 3 Отговор
    Браво Цвети, бе повече от достойна, с този регламент на играта и Бен Джонсън не може да я спечели. Виолета трябва много да се срамува от тази патерица, а не да лее кОркаделски сълзи! Успех момиче!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Игри на тъпотията

    72 1 Отговор
    Как може пред 1 милион зрители да нагласиш такава "битка" в която едната съперничка да се справя 2 пъти по-бързо и по-успешно от другата, но да загуби, защото сценаристите са решили да съкратят трасета с 50% в нечиа полза?

    Тия ме загубиха като зрител, защото подобна безсмислица няма дори в скечовете на класическите комици.

    Хайде разбрахме, че дъртия крокозъбел, отрочето му и семейните им приятели там са с връзки и не са попаднали случайно. Ама чак да се влачи по 2 пъти по-кратко трасе и да са й махнати най-трудните препятствия?
    Трябваше по-убедително да го измислите. По-скоро ще гледам дебат на общиснкия съвет от Долно Нанагор5нищо, отколкото тази боза!
  • 24 Закривай

    70 2 Отговор
    Върха на простотията беше като Гръцмулана ревна за съчувствие. Копаене в тинята. И Ралица с която тя се държа дръзко и арогантно предната вечер, и говореше нежно и с почит колко била силна и как е победила със " силни болки и травми". Пълно падение. Водещите също участват в цирка, не ги понасям и тях.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 2222

    43 2 Отговор
    Спирам да го гледам.
  • 27 Коко

    51 4 Отговор
    Това е БГ! НЯМА ЛИ ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ ПРОДУКЦИЯТА С НЯКАКВО ИЗВИНЕНИЕ ПОНЕ!!! Спирам да ги гледам с тези водещи!
  • 28 000013

    36 1 Отговор
    Направо съм щастлив след такива коментари . Значи съм бил взел правилното решение преди 32 години да не гледам българска телевизия !

    Коментиран от #67

  • 29 Динков

    45 1 Отговор
    Фалшив герой.Предаването не е същото, лансиране на интригантството маскирано като тактика.
  • 30 До Нова

    59 1 Отговор
    Даже много я измъчихте дъртата като и дадохте да минава на ръце лоста, да бяхте махнали и халките....абе направо три топчета вкарани а четвъртото в ръката. Дет се казва....ваш човек е все пак
  • 31 Алоооо, продуцентите

    60 1 Отговор
    Много олекнахте с тази игра вчера. Толкова нагласена работа, че няма накъде повече. Голямо толериране и бутане към финала за Виолета

    Коментиран от #40

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Българин

    57 1 Отговор
    Подобни формати формират модели на поведение, които носят успех. Игри на волята ни внушава, че да си успешен трябва да се държиш като Виолета, да имаш убийствено / 25%(едно от четири топчета) /предимство и продуценти, които да ти дадат едно голяма рамо. Защото играта бе с два компонента - земен и морски. На Виолета и бе спестен незнайно защо по-тежкият морски компонент а премина два пъти на земният. Някой беше казал, че няма повече воля за да продължи да гледа Игри на волята и аз се присъединявам към него. Вие имате ли толкова Воля, за да продължите да гледате това безобразие и налягането на идиотски модели на поведение? Нико Тупарев, Димо и Ралица искат ли децата им да бъдат злобни интриганти, които да мачкат всички по слаби от тях и са печелят по нечестен начин ?
  • 34 Иван

    28 1 Отговор
    Че то всичко в България е нагласено или ти живееш на луната

    Коментиран от #35

  • 35 Добри

    26 1 Отговор

    До коментар #34 от "Иван":

    Точно това искат да внушат от предаването и виждам, че успяват.

    Коментиран от #41

  • 36 Мисля

    39 0 Отговор

    До коментар #20 от "Тоя":

    И Майкъл Фелпс да беше пак нямаше да я бие.Виолета имаше двойно предимство-топче и минус едно плуване.
  • 37 Марко

    37 0 Отговор
    Димо събери си измета около теб и не замърсявай телевизията с нагласените си ЛЪЖИ.
  • 38 Бъзиктар

    40 0 Отговор
    Изобщо не е честно,Виолета можеше и да загуби.Трябваше Цвети да е с белезници или Димо да я удряше с камшик докато беше на халките.Може ли толкова явно подпиране,да нямат грам фантазия?
  • 39 Ренде

    44 0 Отговор
    Още едно силно хлапе изхвърлена без да му дадат шанс, като Цецо и Ива. Защо не дадоха шанс на Ива като на Виолета? Загубиха ни като зрители.
  • 40 Габи

    39 0 Отговор

    До коментар #31 от "Алоооо, продуцентите":

    Димо и Ралица ЗАСРАМЕТЕ се, че участвате в тази нагласена,нечестна и измамна игра на шантажа и покровителството на гаднярите и злобарите.
  • 41 абе,

    10 0 Отговор

    До коментар #35 от "Добри":

    Напротив не успяват,ако успяваха зрителя щеше да ги хвали а не хули.
  • 42 Стръвзабалъци

    38 0 Отговор
    ИнВ, Претендирате, че сте справедлив, обективен, възпитателен формат, но продукта ви показва, че промотирате интригата, мутренството, арогантността, злобата, лицемерието. Пролича ви още от връщането на Крум обратно в играта, без битка, без съвет... Няма лошо, но да му върнете и капитанството?!? Защо не му дадохте и 500 гроша, или още по-добре - резервирайте му място на финалите?
    Два пъти по-стъкмен сценарий наблюдавахме снощи. "Предимството" ви не беше предимство, а чиста подарена победа. Предимство обикновено е 2%, 3%, 5%, 10% преднина макс. Например: три мишени по-малко при стрелбата, или топче по-малко на барабаните, или дори премахване на едно минаване през обръчите..., но да предоставите 25% аванс и то на 500м водно трасе, си е чиста манипулация за победа на дъртата чанта. Вече подозирам, че сте имали в ръкава друго, по-незначително предимство, в случай, че Крум беше спечелил. Жалко! Много жалко, за целия екип на ИнВ.

    Коментиран от #47, #48

  • 43 ха, ха

    21 1 Отговор
    Туджаров/посредствен участник в неговия сезон и на Игрите и в Сървайвър/и Неделчо Богданов/той поне беше пъзелист и можеше да плува/ които правят/ Надкаст/в ютюб сигурно се гордеят със стратегиите с които са подготвили Виолета и Денислава за този сезон.Какво падение,бяха ми любимци,но станаха и те пристрастни и печалбари затова ги отлиствам.Омръзна ми да преплитат Игрите със Сървайвър.Това са две съвсем РАЗЛИЧНИ формати.В Сървайвър са повече стратегии,Игрите са повече със спортен елемент.
  • 44 ген.Петреас ТВ представя

    30 0 Отговор
    Игри на нагласата сезон 5
  • 45 Николай Тодоров

    36 1 Отговор
    Нагласено толериране на Виолета. Защо не дадоха шанс на Ива в битка.Защо не обявиха какво е предимството преди двубоя. Щеше ли то да е същото ако Крум беше победил Иван. С това предимство и баба ми щеше да победи. Цвети показа достойна игра и не случайно много зрители и симпатизират.
  • 46 Аааааа

    39 1 Отговор
    Подкрепям коментарите - сценарият на битката бе проектиран предварително.
    В същност подкрепата за Виолета е едно 30% от играта - не е само едното топче, а цялостна тежест на трасето.
    30% , сценаристите срам нямат!
    СЕМ, трябва да се самосезира и да глоби солидно Нова - подобна екранизация е абсолютно неморална, грозна, дискриминационна, противоречи на обществените норми и спортният състезателен дух.
    Като цяло, груба противообществена проява и потъпкване на изконни ценности.
    Никой не заслужава подобен сюжет, особено Цвети.
    НТв заслужават да бъдат изправени пред съд за уронване на престиж и да се разделят с една болезнена сума.
  • 47 не точно

    27 0 Отговор

    До коментар #42 от "Стръвзабалъци":

    Нямало е как Крум да спечели.
    Той така или иначе показа повече желание и на физическата част беше по-бърз.
    А това с пъзелите винаги може да се манипулира. Печели по-умният "пъзелис" ли? Не! Печел;и този който е правил пъзела :)))
    Без предимства дъртата чанта падаше с огромна разлика, камо ли пък с предимство за Цвети :)))
    Играта е наредена още с уревдена победа на Раслев - посредством познат му пъзел.
  • 48 и още нещо

    29 1 Отговор

    До коментар #42 от "Стръвзабалъци":

    Не е 25% съкратено трасето, а е над 50%!
    То не се гледа само разстояние. Най-трудните и пипкаво елементи й бяха спестени на оная връзкарка.
    Тия си самоубиха предаването според мен.
  • 49 ха, ха

    15 0 Отговор
    Да добавя и разочарованието си от ЧакалCast с участието на Илиян от 5ти сезон като гост вече за кой пореден път.Излишен е.Подкаста само губи от това защото е пристрастен към Виолета и Денислава.Когато Алекса и Виктория ги тормозеха и сриваха психичесски Фейгин и Мани в неговия сезон не беше ок.Но сега когато Виолета срива психически Цвети преди битката било много ок.според него.Георги е най-адекватно коментиращ предването досега.Чакала да гледа епизодите от този сезон за да коментира адекватно не само да се хили като зелка и да не преразказва своя сезон защото той вече отдавна е коментиран.

    Коментиран от #50

  • 50 ха, ха

    7 0 Отговор

    До коментар #49 от "ха, ха":

    Извинявам се за грешката -Илиян е от 4ти сезон.
  • 51 Бай Митко

    34 0 Отговор
    И аз спирам да гледам това предаване! Толкова нагласена работа, че то е очеизваждащо вече. Жалко за лъчезарната Цвети, харесвах усмивката ѝ, и естественото ѝ държание! Поне си тръгна с достойнство! Битката беше предначертана! Нямаше никакъв шанс срещу Виолета с това огромно предимство! Досега не беше давано такова на никой от участниците в игрите! Явно е, че лансират тази Виолета - злобарка и интригантка! Победата ѝ беше подарена на поднос! Факт! Цвети беше ощетена по най-бруталният начин, беше излъгана, но това достойно момиче не позволи да и се подиграят! Чест Цвети!

    Коментиран от #52

  • 52 Бай Митко

    29 0 Отговор

    До коментар #51 от "Бай Митко":

    Цвети е поредният силен играч изхвърлен без да му дадат никакъв шанс, също като Цветан и Ива. Виолета, коя е тя, за да и дадат такова нечувано до сега предимство? Готово топче без преминаване на 500 метра водно трасе с препятствия! Ако беше само топчето, а трасето да се минава Цвети щеше да отнесе тази злобна стара чанта като тайфун! Загубиха ни като зрители със смешните си предимства и явното подпиране на определени играчи! Чест Цвети!

    Коментиран от #53

  • 53 Бай Митко

    25 0 Отговор

    До коментар #52 от "Бай Митко":

    ВЪРНЕТЕ ОБРАТНО В ИГРАТА БРУТАЛНО ОЩЕТЕНАТА ЦВЕТИ!!!
  • 54 Един зрител по-малко

    22 1 Отговор
    Това не беше предимство за дъртата злобарка, а жестоко елиминиращо наказание за Цвети. Тя би трябвало веднага да се откаже от предстоящия цирк. Няма кой да спечели при това условие, дори Чък Норис!
  • 55 Нищо лично

    19 0 Отговор
    За пореден път злобата победи.Тази жена е олицетворение на злото.Ккво става,какво е това лансиране на този злобил?
  • 56 ДраматургНаНова

    15 0 Отговор
    Самото състезание няма никакво значение, важното е да върви Биг Брадъра по кочинките.
    Дори 4-ри души да бяха играли на мястото на Цвети, пак нямаше да спечелят.
    От другият сезон, ще има кадри и из под чаршафите, напълно в духа на тв канала.
  • 57 Да отстраниха я Цвети

    19 1 Отговор

    До коментар #19 от "не мога да проумея":

    Но, малцинството трябва да се подкрепя. Бутат я тая ромка и щерка и, както и оня голЕмия стратег и бизнесмен
  • 58 Стефка

    16 0 Отговор
    Спирам да гледам предаването! Не уважавате зрителите си, като ги правите на глупаци.Не ви прави чест да лансирате и поощряване мърсотията и злобата, като нагласите игрите в предаването.Тозагуби смисъла да го гледам, опротивя те ми с постъпката си.Не заслужавате моето време и внимание!!!
  • 59 Стефка

    17 0 Отговор
    Спирам да гледам предаването! Не уважавате зрителите си, като ги правите на глупаци.Не ви прави чест да лансирате и поощряване мърсотията и злобата, като нагласите игрите в предаването.Тозагуби смисъла да го гледам, опротивя те ми с постъпката си.Не заслужавате моето време и внимание!!!
  • 60 Българка

    15 0 Отговор

    До коментар #20 от "Тоя":

    Съмнявам се ,че ако Цвети плуваше по-бързо е щяла да я бие..
    Това топче даваше на Виолета един цял кръг предимство.Ако и двете преминаваха по трасето еднакъв брой пъти...бабата да е излетяла за щатите да се прави на бизнесдама...
    Това предаване от сезон на сезон става все по-нагласено.
    И не знам защо изобщо го рекламират като риалити-като самата дума означава предаване на живо в реално време...
    А не да си снимат помията през юли,пък да я показват през октомври/ноември.
    Още от самото начало мачкаха и отстраниха добрите играчи ...пък оставиха джуките....
  • 61 До тука бях

    10 0 Отговор
    с предаването всичко е нагласено да се срещнат змията и зализания за да гледат хората интриги и подмолни глупости.Тука вече спорт няма да има.А да не говорим че всички са познати един на друг.
  • 62 Елам

    0 0 Отговор
    Напълно съгласна съм с изказаното до тук мнение.
  • 63 Елан

    5 0 Отговор
    Не коментирам физическото им представяне на терена. И без това повече от ясно е, че Цвети е свястно момиче и много по - сдържана и възпитана от Виолета и като такава не е интересна за предаването. Такива като Виолета правят СЕИРА в предаването. Затова и трябваше да бъде оставена. Толкоз по въпроса.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Кую

    1 0 Отговор
    Този сезон е също както ротационна та сглобка.Пълна отврат.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Кую

    0 2 Отговор

    До коментар #28 от "000013":

    И аз бих го направил, но козата ми изяде чуждите езици. Просто не ми се удават.
  • 68 Игри на какво...

    0 0 Отговор
    Предполага се, че в игри на волята трябва да покажеш воля. Социалната игра няма нищо общо с воля, но хайде, сложили са я, за да стане по-интересно. Обаче тя измества фокуса - десет минути състезание и 110 минути дрънкане на глупости. Не може участник да напусне игрите, без да се е състезавал. Номиниран - да, но изгонен - в никакъв случай.