Last news in Fakti

30 Октомври, 2023 14:45 4 211 13

Хайди Клум позира гола преди Хелоуин (СНИМКА)

  • хайди клум-
  • гола-
  • хелоуин

50-годишният модел подпали любопитството за тазгодишния си костюм

Хайди Клум позира гола преди Хелоуин (СНИМКА) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Кралицата на Хелоуин поднася на феновете си лакомство преди грандиозното си годишно парти на 31 октомври, като сподели напълно гола своя снимка в Instagram в събота.

"Затишие преди бурята", написа тя под изпепеляващия кадър. "3 дни до #heidihalloween2023 ... Моето мото за този Хелоуин ... GO BIG OR GO HOME".

На снимката тя е легнала по гръб върху розов диван със затворени очи, давайки на феновете си профил на дясната страна на стегнатото си тяло.

Ръцете ѝ са стратегически разположени върху гърдите ѝ, а краката ѝ са опрени на фотьойла, скривайки всичко, което не иска хората да видят. За зашеметяващата снимка тя е без грим, а русата си коса също е оставила естествена

50-годишният модел подпали любопитството за тазгодишния си костюм по време на участието си в "The Tonight Show" в петък вечерта.

"Той ще бъде гигантски и трябва да затворя няколко улици тук, в Манхатън, което между другото е много трудно да се направи", каза тя на водещия Джими Фалън.

Вместо да разкрие тазгодишната си визия, Клум си спомни, че е изпитвала "клаустрофобия" в "сладкия" си костюм на дъждовен червей, с който дебютира на миналогодишното издание на събитието.

"В общи линии трябваше да ми вържат ръцете, за да бъда в това положение, а след това лицето ми беше като залепено отвън, така че не можех да го движа... просто бях заклещена", обясни тя, докато имитираше, че е в капан.

Хайди Клум организира емблематичното си парти за Хелоуин от 2000 г. насам и никога не спира да впечатлява с нестандартните си костюми.

Някои от костюмите ѝ през годините включват "Лейди Годива" от 2001 г. (в който тя яздеше истински кон), "Извънземно" от 2010 г. и "Човешко тяло без кожа" от 2011 г.

"Винаги се опитвам да намеря неща, които хората естествено не биха направили", каза Клум пред People по-рано този месец. "Повечето хора правят медицински сестри или полицаи, но аз винаги съм търсила нещо, което не съм виждала."

Тя също така разкри, че костюмът ѝ на старица от 2013 г. е един от любимите ѝ, защото отчасти е бил отговор на това, че хората са повдигали въпроса за възрастта ѝ и какво означава това за кариерата ѝ на модел.

"Помислих си, да, 40 години... това е възраст. Стара... Искам да съм стара!" - спомня си тя.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахахаха

    9 2 Отговор
    Дърта чанта мачкан лак

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Хачо

    15 1 Отговор
    Хелоун не е български празник. Не ни го пробутвайте.

    Коментиран от #5

  • 4 лют пипер

    3 1 Отговор
    Айде,стига с глупостите,де!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ...

    0 0 Отговор
    сийл разрешили ли й е ?!!? да не вземе за наказание още едно ново европейче да й направи
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 честен ционист

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Празнуващ Хелоуин":

    Ще празнувате ли в Спратакус изборната победа другата неделя?

    Коментиран от #13

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Празнуващ Хелоуин

    0 3 Отговор

    До коментар #9 от "честен ционист":

    Хелоуин е много як купон за нормални хора 🎃
    балъците нека си хейтят от мишите дупки все така нещастни 😆