Last news in Fakti

31 Октомври, 2023 15:15 1 763 3

Мистър България Виктор Русинов иска да участва в "Игри на волята 6"

  • виктор русинов-
  • мистър българия-
  • игри на волята-
  • участие

Русинов се яви на кастинг битка, но не успя да извоюва мястото си в риалити формата, тъй като бе победен от Георги

Мистър България 2021 година Виктор Русинов се яви на кастинг битка за участие в Игри на волята 6, но не успя да извоюва мястото си в риалити формата, тъй като бе победен от Георги, с когото се оказва, че се познават от 10 години. Какво разказа той за чувството да се яви в предаването, от битките и Арената, научете:

Как се почувства, когато видя Георги на Арената?

Моментът, в който видях Георги да идва на Арената по-скоро се зарадвах, отколкото да се притесня.

Откъде се познавате с Георги и следеше ли неговия сезон?

С Георги се познаваме от плуването. Това е може би вече 10-годишно приятелство. Гледахме заедно миналия сезон. Тренирахме заедно преди да ходим да го гледаме и мисля че неговото представяне в миналия сезон беше на страхотно ниво. Малко не му достигна за победата, но пък това е играта.

View this post on Instagram

A post shared by @victor_rusinov

Как ти се стори играта с веригите?

Носейки веригите, нямах никакви притеснения. Не бяха чак толкова тежки. Георги само се оплакваше от тези вериги, видях и защо се е оплаквал от тях, но пък мерникът му беше по-добър и така успя да вземе една по-голяма преднина.

Би ли участвал в следващ сезон?

Въпреки че загубих днес, аз бих участвал в следващ сезон, защото това е едно страхотно преживяване, с което малко хора могат да се похвалят. Смятам, че за последващи сезони бих допринесъл със своето плуване и издръжливост. Надявам се тогава да съм поработил върху мерника си и с това да мога да се похваля.

Би ли се включил в коалиции?

Естествено, че бих влязъл в коалиции, защото без коалиция няма как, бих казал, да се издрапа до финала. За маменето - не мисля. Тъй като в плуването не мамя, едва ли ще мамя тук. И ще направя каквото е нужно, за да стигна до финала.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 щом не ще на фронта

    0 0 Отговор
    с тея мускули в игрите . митьо крика от това живее .
  • 2 Пич

    3 0 Отговор
    Хахаха .....и мистърите , като мислите !!! Ония искат " световен мир " , а този - Игри на волята.....
  • 3 Би изглеждал страхотно

    0 1 Отговор
    надувайки кocмaтaгa ми гайда.