Last news in Fakti

1 Ноември, 2023 16:32 2 129 8

Роби Уилямс е убеден, че преминава през мъжка менопауза

  • роби уилямс-
  • менопауза-
  • здраве-
  • здравословно състояние-
  • певец

Звездата се оплака от отслабено здраве, падаща коса и хормонални проблеми

Роби Уилямс е убеден, че преминава през мъжка менопауза - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Роби Уилямс твърди, че преживява "мъжка менопауза", докато открито говори за здравословните си проблеми.

49-годишният певец от Take That разкри, че годините на партита са го оставили "ужасно изморен" и борещ се с " изтъняваща коса".

Той заяви пред The Sun: "Косата изтънява, тестостеронът е напуснал сградата, серотонинът не е тук, а допаминът се е сбогувал отдавна.

Използвах всички естествени варианти за борба с това. Имам "ман"опауза.", категоричен е той.

Роби и съпругата му Айда Фийлд и преди са признавали, че почти не правят секс.

"Дъщеря ми ми казва: "Татко е мързелив". Не харесвам термина "мързелив", тъй като така ме описваха, когато бях по-млад. Истината е, че съм просто изхабен от това, което си причиних през 90-те и част от 2000-те години.", разказва още поп звездата.

Преди това Роби обвиняваше за липсата на либидо спирането на инжекциите с тестостерон, които влошавали депресията му.

В съвместно интервю двойката обясни, че са "на една вълна", когато става въпрос за интимност, и са доволни от липсата на активност в спалнята. Роби заяви пред The Sun: "Всички знаят, че след брака няма секс. Просто така е. Известно време бях на тестостерон, но тъй като съм зависим, трябваше да спра. Получих тези огромни квадратни рамене и започнах да приличам на охранител. Това не беше добър външен вид за мен.

Но сексът, който правехме, когато бях на тестостерон, беше невероятен; беше през цялото време. Бяхме ненаситни. Това обаче показва колко сме влюбени един в друг, защото когато бях на тестостерон, не можехме да свалим ръцете си един от друг. Това ми липсва. Това беше забавен период. Понякога обаче сега Айда се обръща към мен на дивана и казва: "Трябва да правим секс", а аз седя и ям мандарина и просто свивам рамене. Така че понякога опитваме.", споделя откровено той.

43-годишната актриса, която се омъжи за партньора си през 2010 г., заключи: "Интимността е важната, значима страна на любовта. Ние сме щастливи."

Това се случва, след като Роби разкри, че драстичното му отслабване се дължи на "нещо като Ozempic". Звездата призна, че теглото му се е понижило значително, докато е използвал потискащ апетита препарат. Роби също така се пошегува, че се нуждае от лекарството, защото е диагностициран с "отвращение към себе си тип 2".

След шегата той обясни, че наднорменото тегло е било "шокиращо катастрофално" за психическото му здраве.

Роби винаги е бил много открит за продължителната си битка с психичните заболявания и за историята си на депресия и тревожност. И когато славата му беше на върха, поп звездата достигна най-ниската си точка в тази сфера.

От 2006 до 2009 г. Уилямс се бори с агорафобия. Социалното тревожно разстройство не му позволява да напусне дома си в продължение на три години.

Преди това той разкри, че е постъпил в рехабилитационна клиника през 2007 г., след като е приемал амфетамини, хероин, кокаин и "спиращи сърцето" лекарства, отпускани с рецепта.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Българин

    4 4 Отговор
    Да си купи мотор или спортна кола и ша му мине
  • 3 Замбо

    2 2 Отговор
    За тази цел има хапчета .
  • 4 ха, ха

    11 0 Отговор
    Един мъж да си признае за андропаузата,всички останали се заблуждават,че са /мачовци/до преклонна възраст. Да, ама не...както казваше Петко Бочаров не,че и той не се правеше на мачо до последия си дъх-лека му пръст.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Кобилкова

    2 0 Отговор
    Да опита с естроген и ще стане женска.
  • 7 Хавиер

    0 0 Отговор
    А всъщност не прилича много на мъж...
  • 8 Христо

    3 0 Отговор
    Той е свестен и добронамерен, с чувство за хумор и самоирония, не само добър и успешен певец, жена му също, гледах ги като съдии в "Британия търси талант".

    Сексът след определена възраст не е толкова важен, човекът има страхотна кариера, обичаща го жена, куп дечурлига