Last news in Fakti

1 Ноември, 2023 15:45 2 656 4

Гери-Никол отново прекали с фотошопа (СНИМКА)

  • гери-никол-
  • фотошоп-
  • гаф

Този път, в старанието си да покаже перфектна фигура, певицата изкриви вратата, пред която позира

Фотошопът е мощно средство за промяна на изображения и много известни личности го използват, за да се представят в най-добрата светлина. Но, за съжаление, това често води до грешки и нелепи ситуации, както се случи и с Гери-Никол.

Въпреки че на снимките изглежда перфектна, се улавят детайли, които говорят за работата на фотошопа, пише "Блиц". Вратата, която изглежда крива, е явен знак за обработка на изображението. Това предизвиква насмешки от страна на потребителите в мрежата.

Гери-Никол обаче не е единствената известна личност, която ползва услугите на фотошоп. Андреа и Тита са царици на фотошопа и са използвали тази програма многократно за обработка на свои снимки. Въпреки опитите им да скрият несъвършенствата си, те също са били разобличени по отношение на грешките, които са допуснали в обработката на своите снимки.

След този инцидент става ясно, че дори и известните личности не са безгрешни, когато става въпрос за използването на фотошоп. Но истината рано или късно излиза на яве, а в мрежата техните фенове ги съветват да не прекаляват и да се показват истински, за да няма разочарование, когато видят любимците си на живо и те нямат нищо общо с визията си от социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ААА НЕ

    9 1 Отговор
    Аз се справям по-добре с фото-ма.й.на
  • 2 Отврат

    21 1 Отговор
    Сигурно от един метър мирише на гювеч.
  • 3 Гост

    19 1 Отговор
    Това нещо с какво се занимава . Че като гледам май с нищо главата на това изглежда празна .
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.