Last news in Fakti

2 Ноември, 2023 12:18 1 271 7

Шарън и Ози Озбърн се дегизираха като Бианка Ченсори и Кание Уест (СНИМКА)

  • шарън озбърн-
  • ози озбърн-
  • хелоуин-
  • кание уест-
  • бианка ченсори

Кадърът на семейство Озбърн е публикуван в Instagram профила на Шарън

Шарън и Ози Озбърн се дегизираха като Бианка Ченсори и Кание Уест (СНИМКА) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Шарън и Ози Озбърн се превърнаха в Бианка Ченсори и Кание Уест за Хелоуин.

Бившата телевизионна звезда се съблече, за да копира скандалната "топлес" визия на Бианка от септември, докато бившият вокалист на Black Sabbath пък се облече, като заложи отново на черното и покри лицето си - досущ като рапъра. Кадърът на семейство Озбърн е публикуван в социалните мрежи в профила в "Instagram" на Шарън, която е следвана от 1,1 млн. души там.

View this post on Instagram

A post shared by Sharon Osbourne (@sharonosbourne)

От скоро тя отново е под светлината на прожекторите. Миналата седмица разказа подробно в предаването "The Talk" за ада, през който е минала, докато е употребявала наркотици и как това на по-късен етап ѝ попречило да възвърне старите си килограми, пише "Daily Mail". "И сега не мога да напълнея каквото и да ям. Заседналa съм на едно тегло. Сякаш през целия си живот съм била определени килограми. Не ми харесва това, но и не мога да го променя. Опитвам се да ям каквото и да е, но не мога да кача и това предизвиква депресия у мен." По нейни думи стана ясно, че макар да е свалила много килограми, тя не се приема такава, каквато е, и не харесва "новото си тяло".

След участието си в "The Talk" 70-годишната госпожа Озбърн говори и пред "This Morning", където разкри, че е в "последната си глава" от живота - след като е постигнала всичко, което иска. "Всичко, което исках да постигна - постигнах, доволна съм за това, което имам, не съм жадна за повече. Добре съм."


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАХАХА

    3 0 Отговор
    Новина от изключителна важност за изгэзиците на краваските шоудзвери!
  • 2 Соваж бейби

    3 0 Отговор
    Бианка Ченсори и Кание са най малоу....а двойка не съм предполагала че човешката простотия може да стигне такива граници.Имат доста по шокиращи тоалети а Бианка изглежд като избягала от лудница
  • 3 Скоро мисирките ще

    0 0 Отговор
    Разберете кой кои е , това не трябва да се бави и обеьстелно трябва да се случе колкото се може по бързо, заплахи и смърт ще има
  • 4 супер

    0 0 Отговор
    Кени няма да става президент . Ози празнува хелоуин . Тук никой не се дегизира . А там и кучетата . Кени се държи кат палестинче с тая маска и мацка .
  • 5 Хубавата

    1 0 Отговор
    Бианка Ченсори гълта негърски еякулат ,защото така е модерно
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Празнуващ Хелоуин

    1 1 Отговор
    Хелоуин е много як купон за съвременни хора 🎃 балъците не са длъжни да се забавляват, могат да си хейтят от мишите дупки колкото искат 😆