Last news in Fakti

2 Ноември, 2023 12:56 4 290 9

Бившата годеница на Матю Пери се сбогува с него

  • матю пери-
  • приятели-
  • почина-
  • моли хъруиц-
  • прощално писмо-
  • покой-
  • годеница

Моли Хъруиц споделя, че чувства облекчение от това, че звездата от приятели е намерил покой

Бившата годеница на Матю Пери се сбогува с него - 1
Снимка: Shutterstock

Бившата годеница на Матю Пери - Моли Хъруиц, публикува своето сбогуване с актьора в своя Instagram профил. В текста на публикацията тя написа, че се чувства облекчена, че той най-накрая е намерил покой, пише Нова телевизия.

"Той би се радвал, че светът говори за това колко талантлив е бил. А той наистина беше много талантлив. С наближаването на последното събиране на актьорския състав на "Приятели" изгледахме отново сериала заедно. "Бях толкова добър! Виждаш ли каква роля направих!", ми каза той. Превъртахме и изучавахме сцените. Вазимното уважение и оценка за хумора беше нещото, което ни свързваше. Да бъда с него, когато преоткриваше гениалността си, беше вълшебно.

Но очевидно познавах този човек и по съвсем различен начин. Макар да го обичах по-дълбоко, отколкото можех да проумея, той беше сложен и ми причиняваше болка, каквато никога не бях познавала. Никой в живота ми не е имал по-дълбоко въздействие върху мен от Матю Лангфорд Пери. Изпитвам огромна благодарност за всичко, което научих от нашата връзка.

Мати, чувствам облекчение, че намери покой!", завършва посланието си Хъруиц.

Звездата от "Приятели" и Моли Хъруиц бяха заедно в продължение на 3 години. Връзката им започна през 2018 г., а през 2020 г. се сгодиха. Малко след това обаче развалиха годежа си и се разделиха окончателно. Това се случи малко преди издаването на автобиографията на Пери - "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо".


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Соваж бейби

    9 8 Отговор
    Тази пък какво облекчение онзи да не е бил раково болен и тя да го обгрижвала? Никога не съм ги харесвала цялата група Приятели този не си го спомням в друг филм с някоя хубава роля,както и другите му колеги.Бяха известни едно време защото е било евтино шоуто им ,то даже и сериал не може да се нарече ами разни тъпи сценки скечове .

    Коментиран от #2, #5, #7, #8

  • 2 Гост

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "Соваж бейби":

    Много точен коментар БРАВО.
  • 3 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    5 6 Отговор
    В това сериалче показваха кависа тези . Един шегаджия не можеш да прави деца , Вманиачена готвачка, Зубър смотаняк, Артист тъпанар , глуповата руса куха лейка. И откачалка .

    Коментиран от #6

  • 4 Золушка

    4 1 Отговор
    Малко “странно” любовно изказване- звучи малко сякаш го обвинява за нещо.
  • 5 Хахахаха

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Соваж бейби":

    Пич не се занимавай с Матю Пери, а влез прочети статиите от България за българския елит. Влез прочети за костюма на Азис и Анелия и всичките там за Хелоуин и т. н. Остави ги тези американци, чети за българския елит. Хахахаха.

    Коментиран от #9

  • 6 Мммммм

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    А ти си пусни руските филми за войната. Там е сериозен смисъла.
  • 7 чичо Том

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Соваж бейби":

    Така е, като си на 10, харесваш Marvel.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Хахахаха":

    Нямам такова време да се ровя и чета за Азис и останилите фолк бг."звезди".Ще ти кажа защо -Ми те всеки ден са облечени като за Хелоуин има ли смисъл ?Коя друга звезда а баба Лили с долните гащи и ч.чоропогащник и тя превари датата ?!То и Матю Пери от същата висота но като се има в предвид бюджета на България шоуто Приятели може и да е било интересно за хора без кабелна!Когато ги въртяха вече имаше кабелна тв. ,още от него време не бях фен на български канали по това време имам спомен за Дон Джонсън следях по полската Маями Вайс ,няколко германски канали и още да не правя реклама.