Last news in Fakti

3 Ноември, 2023 08:32 3 076 20

Стойка Пипирудата с пикантна история за бой с рускини

  • стойка стефанова-
  • стойка пипирудата-
  • побой-
  • рускини-
  • италия

"Ядосаха се и ме набиха", гласят част от откровенията ѝ в миналото

Около Стойка Стефанова, или Стойка Пипирудата, както е по-известна след участието си в "Биг Брадър", винаги има нещо колоритно или скандално. Като случката, за която разказват от в. "Галерия", която се разиграва преди няколко години в Италия.

Там Стойка била на почивка с близки приятели, но не ѝ харесало масовото отношение към българите. В полезрението ѝ попаднали няколко красиви рускини, които се наслаждавали на архитектурните забележителности. Без причина Стефанова решила да ги нападне, а по-късно сама признала, че не те, а тя е била причина положението да ескалира.

"Бях си купила един спрей, така да си го имам за самозащита и реших, че мога да го използвам срещу рускините. Смятах, че ще замръзнат и ще останат парализирани в момента, в който ги напръскам, но това изобщо не се случи. Ядосаха се и ме набиха", гласят част от откровенията ѝ в миналото.

Суматохата, която предизвиква, събира голяма публика, някои от хората търсят органите на реда. В крайна сметка истинската виновница остава без наказание, защото бива "смляна от бой". От битката Стойка си тръгва насинена, с повърхностни рани и охлузвания. Това е и последната физическа атака, която си позволява. До ден днешен риалити звездата не намира причини за избухването, пише още изданието.

С пълната противоположност на себе си от миналото се сблъсква днес, на снимачната площадка на "Клетката", където влиза в ролята на надзирател в женски затвор. В сериала, продуциран от Краси Банков, тя пази силни и арогантни затворнички, които са готови на всичко за малка облага. Сблъсква се с различни типажи, отново попада в екшън сцени, но този път - от другата страна. Изявявала в друга хитова продукция, отново излъчвана в ефира на NOVA.

Партнира си с цяла плеяда от звезди като Гергана Данданова, Мартин Димитров, Жаклин Дочева и разбира се, Асен Блатечки. Със секссимвола на българското кино и театър прекарва най-много време, тъй като и двамата разгръщат своите образи зад високите бетонни стени на затвора.

Любопитна подробност е, че далеч от обектива двамата вместо съвети си разменят вицове - смешки, с които уплътняват почивките и в същото време допринасят за приповдигнатото настроение на терен.

"В нито един момент не се е усетило напрежение между нас. Никой не прави забележки на някой друг, ако потърсиш съвет, винаги ще ти дадат. Например, имам сцени с Асен Блатечки и мога да кажа, че се притеснявах как ще се случат нещата с него. Все пак той е много добър актьор. Но Асен е много земен, отворен, забавен. Сякаш се познаваме отдавна, така те предразполага неговото поведение.

Разказваше ни смешни истории от професионалния му опит, куриозни ситуации. Според мен това определено сваля напрежението. Не знам дали го прави с цел да ни сближи всички, или просто си е такъв. През цялото време беше с усмивка и ни забавляваше", казва Стойка в едно от малкото си интервюта. А героинята ѝ се казва Панева. Това е и първият по-голям професионален залък за начинаещата актриса.

В живота Стойка е грижовна майка и съпруга. Тя има дълга връзка с половинката си Мариан, с когото години наред правеха опити за дете, преди съдбата да ги дари с момиченце.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Счупили са я от

    13 0 Отговор
    Бой хаххаах
  • 2 Българин

    4 15 Отговор
    ушанките навсякъде са обичани и уважавани

    Коментиран от #4, #16

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    13 4 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Чукча статия чел❓ А, чукча писател не читател❗
  • 5 Зельонска от ВОГ

    12 4 Отговор
    Тая Пипируда да не е украинка!?

    Коментиран от #15, #18

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Кадир

    8 0 Отговор
    Не е достатъчно красива за да чета статията. Като цяло все тая за тая.
  • 8 Трол

    11 3 Отговор
    Веднъж бях тръгнал да се надпивам с един руснак и нещата не завършиха добре за мен. Много е била вярна онази приказка на цар Борис III, ама днешните политици не искат да я чуят.
  • 9 Мисля

    25 0 Отговор
    Стойка Пипирудътъ стана интелектуалка,Тоца Крокодила-анализатор и юрист,Черната Златка моден дизайнер и диетолог....Божкее,накъде отива тази страна?

    Коментиран от #10

  • 10 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    12 1 Отговор

    До коментар #9 от "Мисля":

    Прочел само една книга
    (а може би само гледал филма)
    става Министър-Председател❗
    Не знае къде се намира Пекин,
    ръководи НС и Държава ❗
    ......
    "НАРОДЕ❓❓❓❓"
  • 11 Голем смех

    5 0 Отговор
    Ама тя била и умна бе :) хахахахахахахахаха
  • 12 етикет

    4 0 Отговор
    на снимачната площадка на "Клетката", където влиза в ролята на надзирателка в женски затвор с пипирудки.
  • 13 препис

    4 0 Отговор
    Тоца Крокодила-анализаторка и юристка,Черната Златка- модна дизайнерка и диетоложка....Божее,накъде отива тази страна? В ПРОПАСТТА,КЪДЕ ДРУГАДЕ ДА ОТИВА?
  • 14 Фикус

    6 0 Отговор
    Рускините са били спортистки от отбора национален по карате.
  • 15 дядо поп

    1 3 Отговор

    До коментар #5 от "Зельонска от ВОГ":

    Кичука , Пловдив майна , баща и беше свястно момче , възпитаник на ВНВМУ "Н. Й. Вапцаров" , щурман . Малко повече си пийваше и се разделиха с майка и (страхотна скрипя) . Тя си грабна партакешите по Гърция и Стойка и сестра и останаха долу горе на самотек , но излязоха свести момичета. Сестра и се омъжи рано рано , а живота на Стойка непрекъснато го чепкате , като непрана вълна!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 анонимен

    5 0 Отговор
    Боже, какъв е този ужасен звяр на снимката!?
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Гост

    3 0 Отговор
    Превъзпитали са я.