Last news in Fakti

3 Ноември, 2023 13:49 2 307 10

Приятели на Ди Каприо: Лео е лудо влюбен във Витория Черети

  • леонардо ди каприо-
  • витория черети-
  • лудо влюбен-
  • ново гадже

Една от причините двамата да се сближат толкова много, било силното им желание да спасят света от климатичните промени

Приятели на Ди Каприо: Лео е лудо влюбен във Витория Черети - 1
Снимка: Twitter

Леонардо Ди Каприо има репутацията на мъж, който не излиза с жени над 25-годишна възраст. Негови близки приятели обаче са на мнение, че той ще направи изключение за новото си гадже - моделът Витория Черети, в която бил "лудо влюбен".

48-годишният актьор вече потвърждава думите на аверите си, тъй като продължава да се вижда с красивата италианка, въпреки че през юни тя мина възрастовата граница, след която Лео приключва връзките с гаджетата си.

От твърденията на близките на носителя на Оскар, основната причина за това бил фактът, че той откривал във Витория всички качества, които търси в партньорката до себе си. Една от причините двамата да се сближат толкова много, било силното им желание да спасят света от климатичните промени.

"Лео е луд по Витория и я намира за много интригуваща. Харесва му накъде върви връзката им, затова и не се вижда с други жени, а е изцяло фокусиран върху нея. Тя е много интелигентна и притежава всички качества, които той търси в партньорката си", разказва приятел на актьора.

Запазването на околната среда е тема, която истински вълнува манекенката. Преди време тя се снима за италианското издание на "Vogue", позирайки с камък в ръцете, с надпис върху него: "Защитете Венеция". Целта ѝ беше да напомни, че градът може да бъде разрушен от повишаването на нивата на водата. Темата за климатичните промени също са тема, която силно вълнува любимият ѝ и именно това била една от причините двамата толкова бързо да се сближат.

"Витория е успешна и финансово независима. Очевидно е, че е страшно красива и той я намира за невероятна. Засега обаче двамата са решили да държат романса си извън публичността възможно най-дълго време", разказва още аверът на Лео, предава dir.bg.

Засега единствените доказателства за връзката им е покрай папарашки снимки и видеа, които околните им правят, когато двамата се появят някъде заедно.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Мими Кучева

    3 0 Отговор
    Шагаибе ли?😎💋👧💋😎

    Коментиран от #3

  • 3 един от стадото

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мими Кучева":

    няма, ша га пере. Гащите
  • 4 Мъдрият

    2 1 Отговор
    Лео, вземи вече се ожени бе човек и си създай семейство! Кво чакаш? Да станеш на 100 години ли?
  • 5 Соваж бейби

    7 0 Отговор
    Ама какво се е случило с това момче?това не е той някой друг е много е изсухлен като африканците в гетата имат такава мода дънките им са полусъбути мамоооо отврат!
  • 6 бай Пердах

    1 1 Отговор
    Е,хубаво и какво от това? Нормално е мъж да бъде влюбен в жена,която привлича вниманието му.

    Коментиран от #7

  • 7 СЗО

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "бай Пердах":

    Ще е влюбен докато момето навърши 25 години.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.