Last news in Fakti

6 Ноември, 2023 15:28 1 759 5

Чичото на Кейт Мидълтън заплашва Хари и Меган с откровения

  • кейт мидълтън-
  • чичо-
  • гори голдсмит-
  • кралско семейство-
  • принц хари-
  • меган маркъл

Гари Голдсмит се кани да напише книга, в която ще включи тайни за обществото подробности за херцозите на Съсекс

Чичото на Кейт Мидълтън заплашва Хари и Меган с откровения - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Семейството на Кейт Мидълтън се готви да отговори на атаките на принц Хари и съпругата му Меган Маркъл в типичния за кралското семейство начин - чрез нова книга.

Гари Голдсмит, брат на майката на принцесата на Уелс Карол Мидълтън, се заканва, че ще даде "глас" на кралското семейство срещу обвиненията, направени от херцозите на Съсекс. В книгата си чичото на принцеса Катрин ще разкрие "лични подробности за семейството" и ще "каже цялата истина" близо година след публикуването на опустошителните мемоари на принц Хари "Резервен", пише jenata.blitz.bg.

"Когато Хари работеше над книгата си, неговият издател беше уверен, че Уилям няма да я коментира, защото би било неуместно за бъдещ крал да направи нещо такова. Хари обаче не е очаквал подобно действие от семейството на Кейт. На него и Меган ни най-малко ням да им харесат разказите и ще се страхуват от излизането на книгата", казва кралски източник пред OK.co.uk.

За първи път Голдсмит обяви, че смята да пише книга, през 2013 г. Първоначално той заяви, че няма да разкрива информация, която може да злепостави 41-годишната му племенница или пък съпруга ѝ принц Уилям. По всичко обаче изглежда, че сега е променил решението си.

"Напоследък Гари говори много с пресата и коментарите му изглежда се харесаха на някои хора, особено критиките му към Хари и Меган", добавя източникът.

По думите му, Голдсмит ще накара Карол и Кейт да прегледат книгата, преди да я изпрати на издателя си, в случай, че някои подробности са твърде шокиращи.

"Гари все още е много близък както с Карол, така и с Кейт. Той не иска да направи нищо, което да ги засрами, но това може да е добър начин да даде възможност на Мидълтън да говори за някои от нещата, за които Хари писа в "Spare"", посочва в заключение той.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпросче

    3 2 Отговор
    Защо не пишат вицове,а всичките тези искат да пишат книги? Да не се смятат за Оноре дьо Балзак?
  • 2 цербер

    4 0 Отговор
    Гари Голдсмит, брат на Карол Мидълтън-майката на принцесата на Уелс
  • 3 цербер

    6 0 Отговор
    Вуйчото на принцеса Катрин,а не чичото! Чичото е прат на баща й.
  • 4 цербер

    1 1 Отговор
    Брат. Извинете,грешка!
  • 5 Юнабyмбyр

    2 0 Отговор
    Има си хас един "богоизбран" Голдсмит да не е гaд, която да даде "глас" на кралското семейство. Колко е бил прав пророк Йеремия казвайки: Библия, Еремия 4:22 Защото Моите люде (евреите) са безумни, Не Ме познават; Глупави чада са, и нямат разум; Мъдри са да вършат зло, Но да вършат добро не умеят.