Last news in Fakti

7 Ноември, 2023 10:45 2 770 9

„Бетонираха“ кола при ремонт на улица в Полша (ВИДЕО)

  • бетонираха кола-
  • ремонт-
  • улица-
  • полша

Историята има изненадващ финал

Работници, които ремонтират улица в центъра на полския град Лодз, „бетонираха“ паркиран автомобил в средата на платното.

Колата е била единствената, която е била оставена там, по време на планиран ремонт.

След като градската полиция отказала да я премести поради липса на правно основание, работниците поставили кофража около автомобила и положили бетон, както било планирано, предаде bTV.

Така колата се озовала в „правоъгълен кратер“ с достатъчно място, за да бъде изтеглена, в случай че това най-накрая е възможно.

В нощта от събота до неделя обаче историята имала изненадващ финал, тъй като автомобилът изчезнал при мистериозни обстоятелства без очевидци.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Къ'ф си ти уе

    24 0 Отговор
    Впечатлява уважението към закона и от страна на полицията и от страна на работниците. В България, гарантирано, кофраж нямаше да има!
  • 2 колкото и да е смешно

    24 1 Отговор
    всъщност за на с е тъжно.
    Хората ни показват, как се правят истински улици. Без бетон за основа, нищо не става.
  • 3 456

    25 0 Отговор
    Обърнахте ли внимание колко дълбоко се полага бетона и колко още има да се запълва? Този път сигурно ще издържи 50 години без да му се прави основен ремонт. Дебелината му ще е не по-малко от 60см. Те това ще е път, а не Бойковите.
  • 4 българина

    11 0 Отговор
    тази снимка трябва да се сложи като плакат на МС и НС! ма нея е отговора зашо паветата на запад не потъват, не се разместват плочки по площади и тротоари, не се гъне асфалт..... КАЗВА СЕ ОСНОВА, за която строителните норми и строителните надзори не са чували..... така е и държавата, няма основи и за това ще изчезне по природни естествени причини, точно като стар асфалт без основа
  • 5 българина

    8 0 Отговор
    тук щяха да кофражират с пръст и асфалта отгоре, така е БДС, сиреч Бойковия Държавен Стандарт

    Коментиран от #6

  • 6 така е

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "българина":

    Всъщност най-големия бич за българския данъкоплатец е Закона. Същия този Закон, който повелява, че критерия за да спечелиш Обществена поръчка е "финансово най-ниска цена". Няма как да направиш чудеса, ако поръчителя ти плаща като за вода от кладенчето.
    Тук изобщо не засягам и другия основен проблем - корупцията във всички нива на държавата.
  • 7 Aлфа Bълкът

    2 0 Отговор
    Колко са глупави поляците, сега как ще му направят 4-5 ремонта на тоя пък за 10г?
  • 8 Патурко

    2 0 Отговор
    Нищо не сте разбрали .... това е Реклама на Тойота замаскирана като нещо от ежедневието! Така точно се прави вирус-видео в днешно време!
  • 9 Сашо

    0 0 Отговор
    Ами ходете съда живеете в Полша .Всичко българско е лошо чуждото е най добро.