Last news in Fakti

7 Ноември, 2023 12:58 1 794 4

Сергей Панайотов от "Фермата" показа бебето за пръв път

  • сергей панайотов-
  • фермата-
  • бебе-
  • баща

Риалити героят сподели, че новородената му дъщеря е негово копие

Само преди дни Сергей, който участва в настоящия сезон на "Фермата“, стана баща на момиченце и не пропусна да се похвали, че новороденото му отроче му е одрало кожата.

"Не зная дали намирате разлика между мен и Калина. Майка ѝ твърди, че прилича на нея, но е очевидно на кого се е метнала“, пошегува се младият татко. Той разбра за щастливото събитие, докато снима епизодите на предаването. Това е първо отроче за орнитолога и неговата жена, напомня Hotnews.bg.

"Искам да е здраво стъпил на земята човек, смирен от успехите, да се грижи за животните, да живее близо до природата“, поясни тогава мечтите за дъщеря си Сергей.

Фермерът от Маджарово сподели, че разбрал, че е срещнал половинката си, когато тя без страх дошла в селото му.

"Аз ѝ поставих един тест. Бях в ремонт в Маджарово и след като се запознахме, я поканих там. Беше сив, кален мартенски ден. Щом се появи, знаех, че това е жената“, сподели 42-годишният Сергей.

Сергей Панайотов е дизайнер по образование, орнитолог – по желание, а по призвание е създател и мечтател. Сам реставрира 200-годишна къща, която превръща в дом за семейството си и уютен пристан за гости. Създател е и на единствения сайт за птиците в България.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пише се

    1 2 Отговор
    за първи път!?

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Формите са дублетни

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пише се":

    Също като обеца и обица.
  • 3 Шпек

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пише се":

    Пише се : “Пръви път”за да няма неразбрали

    Коментиран от #4

  • 4 козирок

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Шпек":

    Д-р Павлина Върбанова е казала как се пише- двете форми са дублетни и се употребяват равностойно.