Last news in Fakti

7 Ноември, 2023 16:32 2 022 3

Хари и Меган не са поканени на рождения ден на крал Чарлз III

  • принц хари-
  • крал чарлз трети-
  • крал-
  • покана-
  • рожден ден-
  • празненства

Предстои 75-ия рожден ден на краля, но малкият му син не е поканен на празненството

Хари и Меган не са поканени на рождения ден на крал Чарлз III - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Говорителят на принц Хари разясни подробности относно присъствието му на предстоящите празненства по случай рождения ден на баща му крал Чарлз lll. През уикенда The Sunday Times съобщи, че крал Чарлз ще отпразнува 75-ия си рожден ден следващата седмица в Кларънс Хаус, но по-малкият му син "няма да пристигне от Калифорния", където заживя през 2020 г. със съпругата си Меган Маркъл и децата им.

Говорител на херцога и херцогинята на Съсекс обаче казва пред “People”: "В отговор на заглавията в британските медии, не е имало контакт относно покана за предстоящия рожден ден на Негово Величество. Разочароващо е, че Sunday Times е отразил погрешно тази история". Изявлението беше съобщено първо от The Messenger, предава БГНЕС.

Продължаващият разрив между 39-годишния принц Хари и семейството му - най-вече брат му Уилям и баща му Чарлз, се задълбочи след излизането на мемоарната книга на херцога на Съсекс "Резервен" в началото на тази година. Въпреки това херцогът на Съсекс пътува до Великобритания през май, за да присъства на коронацията на баща си без съпругата си, която остана в Калифорния, за да отпразнува рождения ден на сина си, който се падаше в същия ден.

Малко след церемонията по коронясването в Уестминстърското абатство принц Хари се отправи към летището, за да се прибере у дома


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Правилно

    12 0 Отговор
    Но ще бъдат на рожденния ден на кралския коняр.
  • 3 Ник.А

    6 2 Отговор
    какъв му е,че да го кани?