Last news in Fakti

8 Ноември, 2023 07:28 2 799 5

"Игри на волята" 5: Рълев победи Михаил в капитанската битка

  • игри на волята-
  • иван рълев-
  • капитанска битка

И спечели лично предимство от 50 гроша и Сабите на спасението

Градусите в "Игрите на волята" започнаха се покачват, а зрителите тръпнат в очакване да видят най-интересните и забавни моменти в следващите дни.

В снощния епизод безмилостната битка на капитаните противопостави един срещу друг Иван Рълев от Гладиаторите и Михаил от Старейшините, пише petel.bg.

По време на надпреварата интригата бе огромна и се задържа през по-голямата част, но накрая Рълев демонстрира умения и мощ и излезе краен победител.

След финала загубилият прие джентълменски поражението, но призна, че е ядосан, тъй като опонентът му не е бил по-силен от него. Михаил отчете, че преминал бързо по трасето, но не се е справил с въжето. Утехата за него все пак беше, че тази битка не е елиминационна и той остава в шоуто.

От своя страна пък Рълев обясни защо това е най-сладката му победа.

"Тук съм, тъй като напоследък Старейшините държаха монопола над капитанските битки, но аз го разбих. Това беше и една от целите ми, за които дойдох, да разбия тоя карък, защото имахме само една единствена победа," призна Рълев по NOVA.

Последният визира успеха в капитанската битка, след която Крум се завърна в племето им с цяла щайга с храна и всички бяха изключително щастливи. Затова Рълев искал да постигне втора такава победа и в крайна сметка усилията му се увенчаха с успех.

След триумфа спечелилият трябваше да избира между предимство за племето или лично за него. При първата възможност Гладиатори щяха да получат право да оставят един от старейшините на скамейката за първата елиминационна битка.

Лично тяхна е щяла да бъде преценката кой да бъде отстранен, като това е можело да бъде най-важния, най-добрия или най-умния играч на съперника.

Рълев обаче реши да избере лично предимство, но когато водещият му предложи 50 златни гроша, остана видимо разочарован.

"Само толкова ли?", попита Рълев.

Тогава Димо Алексиев го изкуши с допълнителна оферта, която Рълев нямаше как да откаже - заедно с грошовете и Сабите на спасението. Това означаваше два допълнителни номинационни гласа, които може да използва, когато пожелае.

"Внимавай, сабите понякога са безценни, спасяват твоята глава и режат нечия друга. Но трябва да ги пазиш. Ако се издадеш, че ги имаш, силата им изчезва, предупреди Алексиев.

Рълев прие на момента сабите и обеща да ги крие на сигурно място, дори ако се наложи и под матрака. Той метна новата придобивка на врата си и се отправи гордо към своето племе.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бутай гада напред

    6 9 Отговор
    Това е другото противно лице оп предаването., не напразно са казали, чекраставите магарета се надушвали. Това е. Да не забравяме, че най долните същества се лансират най-много в това подобие на състезателна игра

    Коментиран от #2

  • 2 Сотир

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "Бутай гада напред":

    Пеньо ,ти ли си?
  • 3 Механик

    5 7 Отговор
    Къф тоя главоч бе?
  • 4 ТаУмВзе

    21 1 Отговор
    А бабата-дебелата дето куца, с мазния пърсинг на горната джука кога ще я махат, че заради нея не гледам тъпото предаване, а си пускам НВО

    Коментиран от #5

  • 5 да,

    14 1 Отговор

    До коментар #4 от "ТаУмВзе":

    И на Оряшкова и е време.../Утрепа/ се милата от игри особено тази с варелите и топчето...такъв семпъл човек без собствено мнение,само бръчка чело и се снишава пред чалгаря Мартин.