Last news in Fakti

15 Ноември, 2023 05:12 3 217 8

Домакинята Теодора Маринова отпадна от “Игри на волята” 5

  • игри на волята-
  • теодора маринова-
  • момчил василев

Тя се бори до последно срещу един от фаворитите за сезона - Момчил Василев

Домакинята Теодора Маринова отпадна от “Игри на волята” 5 - 1
Снимка: NOVA

Домакинята Теодора Маринова е следващият отпаднал от “Игри на волята” 5, предаде dariknews.bg. Тя се бори до последно срещу един от фаворитите в сезон 5 - Момчил Василев. Капитанът на Старейшините беше на косъм да изгуби мястото си в екстремното риалити след като бившата Амазонка го изпревари на трасето. В крайна сметка Момчил се оказа по-бърз в частта на играта с лабиринта и топчето и успя да изпрати опонентката си у дома при малката ѝ дъщеря.

Напускането на Теодора, която влезе в “Игри на волята” със своята близначка Веселина, оставя племето на Гладиаторите в състав: Виолета Стайкова, Иван Рълев, Мартин Николов - Елвиса и Благомир Мастагарков. В днешната номинационна битка те ще трябва да покажат най-доброто от себе си, за да се измъкнат от съвет.

Разговорът за гласуването на потенциалния решаващ съвет ще е ключова тема и при Старейшините. След напускането на Мартин, женската коалиция става все по-силна. Ще успеят ли Оряшкова, Денислава и Виктория да надделеят при сините?

Следващият епизод на „Игри на волята“ ще бъде излъчен тази вечер от 20:00 часа по NOVA


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Живко

    0 5 Отговор
    Голям праз! Да се прибира да готви и чисти, че за друго...
  • 3 ......па

    8 0 Отговор
    Рълев и тъща му я сготвиха набързо,а тя заблудена,че играе в коалиция за да стигнат жени до финала.Просто патерица на Вила и дъщеря и.Много добре подготвена физически с изключение на плуването. 3тата най-силна жена за сезона след Денислава и Виктория №2,но податлива на манипулации още от Амазонките.Но въпреки всичко много добро представяне на битките,да поработи малко в правоговора си,че диалекта и е прекалено неразбираем извън средата и.Беше равностоина на Момчил в тази елиминационна битка.Успех в живота и семейно щастие и желая.
  • 4 Тото

    1 0 Отговор
    Алигаторите започнаха да се само изяждат.
  • 5 ха, ха

    4 2 Отговор
    Най-смешното в снощния епизод беше,че гОлЕмия стратег МартинЧо си въобразява,че има още коалиция при Старейшините която да командори ако стигне до обединението.А те крокодилски сълзи при изпращането и зад гърба му веднага се отрекоха от него.Първа беше най-верния му слугинаж Денислава.Отвратителни лицемери и мижитурки в това племе още от началото и така ще е до край.Жалко само за Момчил,че попадна при такива токсични люде-Вила,дъщеря и,ДуДнев,Благо,Мартин,Мимето Оряшкова и тя в кюпа полегна на Матрин да я пази.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ТаУмВзе

    6 0 Отговор
    А бабата дето куца, с мазния пърсинг на джуката кога ще я махат 😀😀😀😀?
  • 8 ха, ха

    1 1 Отговор
    Чакаме да пуснете материалчето в което чалгарката Емануела дава описание на Мартин и за живота си с него в поредица сторита в "Инстаграм".