Last news in Fakti

15 Ноември, 2023 13:31 2 519 7

Нели Рангелова крие, че е станала баба

  • нели рангелова-
  • певица-
  • баба-
  • семейство

В семейството на Нели и мъжа ѝ Жоро вече има две внучета, но очакват трето

Естрадната звезда Нели Рангелова влезе тайно в отбора на звездните баби. Певицата пазела упорито тайната, че с мъжа ѝ се радват на две внучета и то от дълго време. Още по-любопитното е, че фамилията им се увеличава със скорострелни темпове и съвсем скоро в семейството ще проплаче и трето бебе, пише вестник Ретро.

Внуците на Рангелова са всъщност от трите дъщери на мъжа ѝ Жоро от неговия първи брак. С тях обаче тя била в чудесни отношения и ги обичала като свои собствени деца.

„Ние сме много голямо семейство. Слава Богу, че Жоро успя през всичките тези години така да направи нещата, че да запазим това. Той има три големи дъщери – Гергана, Цветелина и Соня. Ние сме много близки с момичетата. Вече имаме и две внучета – момченце и момиченце. Очакваме и трето внуче сега, от най-малката му дъщеря Соня“, признава изпълнителката на „Мой стих“.

Преди няколко месеца спретнали шеметна сватба на щерката Соня. Всичките деца на мъжа на Нели обаче живеят в Щатите и са американски гражданки заедно със семействата си. Те си идват в България през летните месеци, за да прекарват време с баща си и мащехата си. Противно на очакванията, че Рангелова е във война с първата съпруга на Жоро, всъщност двете били близки приятелки. Рангелова е категорична, че не е била причината за разпада на първия брак на мъжа ѝ и не го е развеждала насилствено, а той сам е пожелал да бъде с нея, макар вече да бил баща на три деца.

65-годишната певица има един син от Георги, който все още не я е направил баба. „Мартин навърши 27 години. Той е едно умно, интелигентно дете. Повечето си интересни способности може би ги е наследил от баща си. От мен не е взел пеенето. Мартин е студент, учи, занимава се с компютърни технологии. Все още не ми е довел бъдещата снаха“, разкрива певицата. Тя била толерантен родител и не се месела в личния живот на сина си. Не се срамувала от титлата „баба“, защото никога не е имала комплекси на тема възраст и външен вид. Нели е сред малцината естрадни величия, които не се притесняват да споделят публично годините си, вероятно защото изглежда все по-добре. Рангелова се грижи педантично за външността си, но тя е плод на волята и усилията ѝ, а не на пластичната хирургия. Певицата се гневяла, че непрестанно ѝ приписвали корекции по лицето и тялото, а в действителност нямала такива.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    5 2 Отговор
    Тя още обича да люлее такива , като с бебешка глава!
  • 2 горда баба

    4 7 Отговор
    А аз се гордея , че съм баба на двама внуци ,а тази де вземе да си купува памперси ,а не да се мисли за звезда !
  • 3 Анонимен

    5 6 Отговор
    Красива жена с хубав глас.
  • 4 мъкаааа

    1 3 Отговор
    Добре е,че още не е станала дядо.
  • 5 "Нямала корекции "

    8 1 Отговор
    Че тя цялата и физиономия е прекроена, и то не веднъж!
  • 6 ха ха

    6 0 Отговор
    Няма какво да крие защото още не е станала баба.Когато нейният син се ожени и има деца тогава ще стане и баба.Какви са тези измишльотини??? Баба става всяка жена само на собствените си внучета.Мъжът и е дядо но тя не е.
  • 7 Естрадно величие....

    1 1 Отговор
    Чак пък "величие " . Има 2-3 хита, но другите й песни са посредствени. Не може за 45г творческа дейност да се издигаш като "величие " с две песни отпреди 30г.. Да не говорим, че пее плейбек/сингбек/.
    Ала -бала е нейната работа.