Last news in Fakti

17 Ноември, 2023 11:29 1 424 0

Бюрокрацията в Италия спря снимките на филм на Скорсезе с куп звезди

  • мартин скорсезе-
  • режисьор-
  • актьори-
  • италия-
  • бюрокрация-
  • филм-
  • звезден състав

Звездният актьорски състав не може да започне снимките на новата лента на легендарния режисьор

Бюрокрацията в Италия спря снимките на филм на Скорсезе с куп звезди  - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Снимките на най-новия филм на Мартин Скорсезе “В ръцете на Данте” са блокирани от общинските власти в италианския град Тарквиния. Бюрократичните пречки са напът да поставят в затруднение режисьорът и големите кино звезди от новата му лента, предава "Телеграф".

На снимачната площадка в Тарквиния чакат куп холивудски знаменитости, сред които Гал Гадот, Джейсън Момоа, Джони Деп, Джерард Бътлър и Оскар Айзък. Дни наред звездите са просто туристи в района на Витербо и нямат ни най-малка представа кога ще застанат пред камера. Снимките на “В ръцете на Данте” трябва да започнат на 21 ноември и да приключат на 22 ноември.

Кметът на Тарквиния Алесандро Джуливи обясни, че за да тръгнат снимките трябва да бъде попълнено заявление до общината. За да бъде издадено решение обаче трябва да се спази законовия срок от 30 дни. Според Джуливи Скорсезе и екипът му са попълнили заявлението една преди 3-4 дни и трябва да изчакат то да бъде обработено.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА